ΛΕΜΕΣΟΣ: Θανατηφόρο δυστύχημα στο Ακρωτήρι – 23χρονος κάηκε ζωντανός στο όχημα του

ΛΕΜΕΣΟΣ: Θανατηφόρο δυστύχημα στο Ακρωτήρι – 23χρονος κάηκε ζωντανός στο όχημα του

Φρικτό θάνατο βρήκε 23χρονος άνδρας από την Λεμεσό, τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής 13/10, στον δρόμο Ασώματου – Ακρωτηρίου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο άτυχος νεαρός, οδηγούσε το αυτοκίνητό του, όταν παρέκκλινε της πορείας του  με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε κυπαρίσσια που βρίσκοται στην άκρη του δρόμου.

Το όχημα, από την σύγκρουση, άρπαξε φωτιά και ακολούθως εξερράγη  με αποτέλεσμα ο άτυχος 23χρονος να βρει ακαριαία τον θάνατο.

Στο σημείο έφτασε η Πυροσβεστική μέλη της οποίας έσβησαν τη φωτιά, ενώ ο δρόμος που σημειώθηκε το τροχαίο παραμένει κλειστός.

 Την υπόθεση διερευνά η Αστυνομία των βρετανικών Βάσεων.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

«Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια στη Γενεύη» - Ολοκληρώθηκε η διακαναλική συνέντευξη του ΠτΔ

«Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια στη Γενεύη» - Ολοκληρώθηκε η διακαναλική συνέντευξη του ΠτΔ

Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια και πάμε στη Γενεύη με ένα και συγκεκριμένο στόχο, την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων από εκεί που έμειναν στο Κραν Μοντανά, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στη διακαναλική συνέντευξη Τύπου με την ευκαιρία της συμπλήρωσης δύο χρόνων από την ανάληψη της Προεδρίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE