ΠΑΝΕΤΟΙΜΗ για μεγάλη νίκη – ΜΕΣΑ ο Πιέρος (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

ΠΑΝΕΤΟΙΜΗ για μεγάλη νίκη – ΜΕΣΑ ο Πιέρος (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

H Eθνική Κύπρου ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ενόψει του αγώνα με τη Ρωσία για τα προκριματικά του Euro 2020 όπου θα διεξαχθεί στο ΓΣΠ την Κυριακή (13/10).

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, μετά τη νίκη-ανατροπή επί του Καζακστάν θέλει να χτίσει σε αυτό και να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες, παίρνοντας το τρίποντο απέναντι στη Ρωσία.

Ήρθε η ώρα για μια νίκη απέναντι σε ένα μεγάλο αντίπαλο δήλωσε ο Ισραηλινός τεχνικός και όλοι στην Εθνική είναι πεπεισμένοι ότι μπορούν να το πράξουν αυτό.

Όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεση του Ραν Μπεν Σιμόν, και ο Πιέρος, ο οποίος αντιμετώπισε ένα μικροπρόβλημα μετά το τέλος του ματς κόντρα στους Καζάκους.

Δείτε φωτογραφίες από την προπόνηση: 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE