ΠΑΝΕΤΟΙΜΗ για μεγάλη νίκη – ΜΕΣΑ ο Πιέρος (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

ΠΑΝΕΤΟΙΜΗ για μεγάλη νίκη – ΜΕΣΑ ο Πιέρος (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

H Eθνική Κύπρου ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ενόψει του αγώνα με τη Ρωσία για τα προκριματικά του Euro 2020 όπου θα διεξαχθεί στο ΓΣΠ την Κυριακή (13/10).

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, μετά τη νίκη-ανατροπή επί του Καζακστάν θέλει να χτίσει σε αυτό και να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες, παίρνοντας το τρίποντο απέναντι στη Ρωσία.

Ήρθε η ώρα για μια νίκη απέναντι σε ένα μεγάλο αντίπαλο δήλωσε ο Ισραηλινός τεχνικός και όλοι στην Εθνική είναι πεπεισμένοι ότι μπορούν να το πράξουν αυτό.

Όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεση του Ραν Μπεν Σιμόν, και ο Πιέρος, ο οποίος αντιμετώπισε ένα μικροπρόβλημα μετά το τέλος του ματς κόντρα στους Καζάκους.

Δείτε φωτογραφίες από την προπόνηση: 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Παράταση έξι ημερών στην κράτηση τριών υπόπτων για διερευνώμενη υπόθεση δράσης κυκλώματος εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών αποφάσισε το Σάββατο το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, ύστερα από την ολοκλήρωση πολύωρης διαδικασίας που είχε ξεκινήσει από νωρίς το πρωί της ίδιας ημέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE