Μήνυμα συμπαράστασης ΠτΔ σε Σουηδία: «Ανούσιες, βίαιες πράξεις όπως αυτή δεν έχουν θέση στις κοινωνίες μας»
Συντετριμμένος από τα τραγικά γεγονότα στο Örebro της Σουηδίας δηλώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.
Στην εκπομπή ‘Λούης Night Show’ ήταν καλεσμένοι την Παρασκευή (11/10) ο Χριστόδουλος Μαρτά και η Πέννυ Φοινίρη.
Αυτή ήταν η πρώτη κοινή τηλεοπτική εμφάνισή τους μετά τις φήμες που αναπτύχθηκαν περί ερωτικού δεσμού μεταξύ τους.
Ο παρουσιαστής της εκπομπής, Λούης Πατσαλίδης, σε ανύποπτο χρόνο, ρώτησε τους δύο πως περνούν στα γυρίσματα, με τον Χριστόδουλο να αναφέρει χαμογελώντας, ‘όπα, κατευθείαν στο ψητό’.
Ωστόσο, προφανώς οι δύο τους δεν ήθελαν να απαντήσουν σχετικά και έτσι ο Λούης με περίτεχνο τρόπο το προσπέρασε και άλλαξε συζήτηση.
]]>
Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις