Iαπωνία: Περιμένουν τυφώνα - Tους χτύπησε και σεισμός 5,3 Ρίχτερ

Iαπωνία: Περιμένουν τυφώνα - Tους χτύπησε και σεισμός 5,3 Ρίχτερ

Ισχυρή σεισμική δόνηση, μεγέθους 5,3 βαθμών της Κλίμακας Ρίχτερ, έπληξε στις 12/10 την Ιαπωνία.

Ο Εγκέλαδος έπληξε τη χώρα του «ανατέλλοντος ηλίου» όπου αναμένεται η επέλαση του τυφώνα Χαγκίμπις.

Υπενθυμίζεται ότι οι αρχές στην Ιαπωνία έδωσαν οδηγία σε εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες να εγκαταλείψουν τις εστίες τους, καθώς εκφράζονται φόβοι για πλημμύρες εν αναμονή του τυφώνα Χαγκίμπις, που απειλεί να πλήξει σήμερα τη χώρα με τις σφοδρότερες βροχοπτώσεις και τους ισχυρότερους ανέμους των τελευταίων 60 ετών.

Οι δημοτικές αρχές αρκετών περιοχών προειδοποίησαν τους κατοίκους να απομακρυνθούν από σημεία που θεωρείται ότι απειλούνται, μεταξύ των οποίων και κάποια στην ευρύτερη περιοχή του Τόκιο, σύμφωνα με το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο NHK.

Από Protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συμπλοκή στη Λεμεσό: Στο νοσοκομείο 43χρονος με κατάγματα - Τέσσερις συλλήψεις

Συμπλοκή στη Λεμεσό: Στο νοσοκομείο 43χρονος με κατάγματα - Τέσσερις συλλήψεις

Γύρω στις 9 χθες το βράδυ, ένας 38χρονος, δύο 46χρονοι και ένας 43χρονος, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, συνεπλάκησαν μεταξύ τους, ενώ βρίσκονταν σε δρόμο της Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE