Με το πέρας της εκδήλωσης ο Φορτούνης μίλησε στα ΜΜΕ όπου είπε τα εξής:
Για το επόμενο ευρωπαϊκό παιχνίδι: «Η Μπάγερν είναι το φαβορί του ομίλου, όμως εμείς θα μπούμε χωρίς φόβο. Στο γήπεδο μας θα έχουμε και τον κόσμο που δημιουργεί καταπληκτική ατμόσφαιρα, πάμε για να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα και μακάρι να το πετύχουμε».
Για τον τραυματισμό: «Υπάρχουν και αυτά στο ποδόσφαιρο, έτυχε σε μένα φέτος, δυσκολεύομαι γιατί δεν έχω βρεθεί ξανά σε τέτοια θέση, αλλά τώρα σιγά-σιγά κάνω προπονήσεις και βρίσκομαι όλο και πιο κοντά στην ομάδα, είμαι καλύτερα».
Για τον Ιωάννη Κωστή: «Δεν τον γνωρίζω προσωπικά, άκουσα όμως το θέμα τις τελευταίες ημέρες. Μακάρι το παιδί να έρθει στην ομάδα και να ενταχθεί και να παίξει όσο πιο γρήγορα μπορέσει. Οι απαιτήσεις θα είναι πολύ μεγάλες και εμείς θα τον υποδεχθούμε για να μπει σιγά – σιγά στην πρώτη ομάδα. Μακάρι το παιδί να προχωρήσει, να δουλέψει και να παίξει στον Ολυμπιακό».
Διαβάστε Περισσότερα στο:
Themasports.com