Άγριος ξυλοδαρμός δύο μαθητών Γυμνασίου από 15 άτομα στο Αιγάλεω

Άγριος ξυλοδαρμός δύο μαθητών Γυμνασίου από 15 άτομα στο Αιγάλεω

Θύματα άγριου ξυλοδαρμού έπεσαν δύο μαθητές Γυμνασίου, ηλικίας 14 ετών όταν τους επιτέθηκε μία ομάδα 15 νεαρών στο Αιγάλεω.

Όπως κατήγγειλαν στον ΑΝΤ1 Ελλάδας οι νεαροί, τους ξυλοκόπησαν μέχρι λιποθυμίας για να τους πάρουν τα κινητά και ένα ζευγάρι παπούτσια.

Τα όσα έζησαν οι δύο μαθητές είναι ανατριχιαστικά.

Επίθεση με ξύλα και πέτρες

Ξαφνικά μία ομάδα με μηχανάκια και νεαρούς με κράνη ήρθε κατά πάνω τους με ξύλα και πέτρες και άρχισαν να τους χτυπούν.

Τα δύο παιδιά μόλις είχαν τελειώσει από το φροντιστήριο, γύρω στις 20:00, και επέστρεφαν σπίτι τους μέσα από το πάρκο του Μπαρουτάδικου.

Τέσσερις νεαροί ήταν κρυμμένοι πίσω από τα δέντρα και ξαφνικά άρχισαν να τους ξυλοκοπούν, ενώ άμεσα έφτασαν άλλοι δέκα με μηχανάκια.

Ο ένας μαθητής έμεινε λιπόθυμος με πολλά κατάγματα, και στον δευτερο έσπασαν το σαγόνι και τα πλευρά του, ενώ παιδιά που την ίδια ώρα περνούσαν από το σημείο προσπάθησαν, μάταια, να τους σταματήσουν.

Οι γείτονες που άκουσαν τις φωνές φώναξαν την αστυνομία, ενώ τα δύο παιδιά μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Aπό: iefimerida.gr 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ» για όλα: Οι «αδυναμίες» του, η ζωή μετά το Προεδρικό και οι αλήθειες που ακούγονται για πρώτη φορά – Βίντεο

Ο Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ» για όλα: Οι «αδυναμίες» του, η ζωή μετά το Προεδρικό και οι αλήθειες που ακούγονται για πρώτη φορά – Βίντεο

Χωρίς κανένα φίλτρο, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, άνοιξε τις πόρτες του γραφείου του στην κάμερα του ThemaOnline και μίλησε στον Τάσο Θεοδώρου για όλα και… όλους.

BEST OF TOTHEMAONLINE