ΠΑΦΟΣ: Απεβίωσε μέσα στο σπίτι του 46χρονος Ελληνοκύπριος

ΠΑΦΟΣ: Απεβίωσε μέσα στο σπίτι του 46χρονος Ελληνοκύπριος

Mε την διενέργεια της νεκροτομής αναμένεται να διαφανούν τα ακριβή αίτια θανάτου του 46χρονου που εντοπίστηκε το βράδυ  της Παρασκευής (11/10) νεκρός στην οικία του στο χωριό της Αγίας Μαρίνας Κελοκεδάρων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για Κύπριο που διέμενε για χρόνια στο Ηνωμένο Βασίλειο και είχε επιστρέψει στην Κύπρο για να ζήσει στην κοινότητα του.

Ο 46χρονος διέμενε μόνος του, ωστόσο από τις προκαταρκτικές εξετάσεις η Αστυνομία εκτιμά πως ο θάνατος του οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ο «ρεαλισμός» του ΔΗΣΥ - Οι κρίσιμες στιγμές και το Εθνικό Συμβούλιο της ασυνεννοησίας

Ο «ρεαλισμός» του ΔΗΣΥ - Οι κρίσιμες στιγμές και το Εθνικό Συμβούλιο της ασυνεννοησίας

Τα όσα δήλωσε η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ και Πρόεδρος της Βουλής Αννίτα Δημητρίου αμέσως μετά τη συνάντηση που είχε η ηγεσία του κόμματος μαζί με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη το απόγευμα της Τρίτης στο προεδρικό, δεν αποτελούν έκπληξη για όσους παρακολουθούν τις εξελίξεις γύρω από το Κυπριακό.