Τηλεφωνική επικοινωνία Αναστασιάδη - Τζόνσον για τις τουρκικές ενέργειες

Τηλεφωνική επικοινωνία Αναστασιάδη - Τζόνσον για τις τουρκικές ενέργειες

Την πλήρη στήριξή του προς την Κύπρο και την αποδοκιμασία του για τις τουρκικές ενέργειες, εξέφρασε ο Πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου Μπόρις Τζόνσον στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, κατά τη σημερινή τηλεφωνική τους επικοινωνία.

Σε δηλώσεις του στη Λεμεσό, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης είπε ότι η επικοινωνία με τον Βρετανό Πρωθυπουργό έγινε κατόπιν δικής του πρωτοβουλίας «και δεν αφορούσε βεβαίως το Brexit», όπως είπε.

«Κατά κύριο λόγο αφορούσε τις παράνομες ενέργειες της Τουρκίας και στο τι επιδιώκουμε να επιτύχουμε κατά το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο της προσεχούς Πέμπτης», πρόσθεσε.

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης είπε, επίσης, ότι ο κ. Τζόνσον εξέφρασε την πλήρη στήριξη του και αποδοκιμασία για τις ενέργειες της Τουρκίας «και βεβαίως θα έχουμε περαιτέρω διαβουλεύσεις κατά τη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου», κατέληξε.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ: Στο Υπουργικό το νομοσχέδιο για την βία στα γήπεδα - Δίνει δικαίωμα στην Αστυνομία να αποφασίσει για απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων

ΠτΔ: Στο Υπουργικό το νομοσχέδιο για την βία στα γήπεδα - Δίνει δικαίωμα στην Αστυνομία να αποφασίσει για απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων

Στις πολύ σημαντικές αποφάσεις που θα λάβει σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο, ανάμεσα σε άλλα, σε σχέση με την αναζωογόνηση ακριτικών περιοχών, αλλά και την ασφάλεια στα γήπεδα αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος ανακοίνωσε, επίσης, ότι θα παραθέσει την πρώτη εβδομάδα Μαρτίου, συνέντευξη Τύπου προς τα ΜΜΕ για το έργο της Κυβέρνησης κατά το 2024.

BEST OF TOTHEMAONLINE