Συνάντηση με Μιχαηλίδη και συζήτηση για αναβάθμιση γηπέδου (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Συνάντηση με Μιχαηλίδη και συζήτηση για αναβάθμιση γηπέδου (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Ανδρέας Μιχαηλίδης συναντήθηκε την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019 στα γραφεία του ΚΟΑ με αντιπροσωπεία της κοινότητας Κλήρου, με επικεφαλής τον Πρόεδρο του Κοινοτικού Συμβουλίου Νίκο Αλεξανδράκη, στην παρουσία και του βουλευτή του ΑΚΕΛ Άριστου Δαμιανού.

Στη συνάντηση συζητήθηκε θέμα αναβάθμισης του κοινοτικού γηπέδου Κλήρου σε περιφερειακό, το οποίο θα χρησιμοποιείται από τα σωματεία ΠΑΟΚ και Σταυραετός Κλήρου, καθώς και από τον Αρίωνα Εργατών.

Εκ μέρους του ΚΟΑ παρέστησαν επίσης ο προϊστάμενος των τεχνικών υπηρεσιών Δημήτρης Παρτέλλας και ο λειτουργός Βασίλης Ζούμπος. Στην αντιπροσωπεία της Κλήρου περιλαμβάνονταν οι ακόλουθοι: Κωνσταντίνος Παλλάς, Γιώργος Χατζηγεωργίου, Νίκανδρος Ηλιοφώτου, Ανδρέας Ανδρέου, Σταύρος Μαυρουδής (μέλη Κ.Σ), Κυριάκος Ηρακλέους, Γιώργος Γαλήνης (ΠΑΟΚ), Γιώργος Ανδρέου (Σταυραετός) και Λάζαρος Νικολάου (Ε.Ε. ΑΚΕΛ).

Πηγή: ΚΟΑ

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μήνυμα Λευκωσίας προς το Ηνωμένο Βασίλειο ενόψει της νέας διευρυμένης διάσκεψης για το Κυπριακό - Ζητά τη στήριξη της Βρετανικής κυβέρνησης

Μήνυμα Λευκωσίας προς το Ηνωμένο Βασίλειο ενόψει της νέας διευρυμένης διάσκεψης για το Κυπριακό - Ζητά τη στήριξη της Βρετανικής κυβέρνησης

Η περαιτέρω σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της Βρετανίας, οι οποίες εντατικοποιήθηκαν μετά την ιστορική επίσκεψη στην Κύπρο του Βρετανού Πρωθυπουργού Στάρμερ τον περασμένο Δεκέμβριο, αποτελεί εχέγγυο για στήριξη του Λονδίνου, στις προσπάθειες που καταβάλλει η Κυπριακή Δημοκρατία, για επανέναρξη των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE