Η Cyprus Airways επανασυνδέει την Πάφο με την Αθήνα

Η Cyprus Airways επανασυνδέει την Πάφο με την Αθήνα

Η κυπριακή αεροπορική εταιρεία συμπεριλαμβάνει το πολυζήτητο δρομολόγιο στο πτητικό της πλάνο

Η Cyprus Airways ανακοινώνει την πρόθεσή της να ξεκινήσει προγραμματισμένες πτήσεις από Πάφο προς την Αθήνα και πίσω, από τις 21 Δεκεμβρίου 2019. Η κυπριακή αεροπορική εταιρεία θα εξυπηρετεί το δημοφιλές αυτό δρομολόγιο με τρεις πτήσεις την εβδομάδα, με δύο Airbus A319, 144 θέσεων Οικονομικής.

O κ. Γιώργος Μαυρόκωστας, Chief Operations Officer της Cyprus Airways δήλωσε “Ως ο μοναδικός κυπριακός αερομεταφορέας, θεωρούμε υποχρέωσή μας να ανταποκριθούμε στις ανάγκες της αγοράς και γι’ αυτό αποφασίσαμε να συμπεριλάβουμε το δρομολόγιο Πάφος-Αθήνα στο πτητικό μας πλάνο». Ο κ. Μαυρόκωστας τόνισε πως είναι επιτακτική ανάγκη να στηριχθούν οι τοπικές αεροπορικές εταιρείες για να μπορέσουν να ξεπεράσουν τις προκλήσεις που δημιουργούνται λόγω της γεωπολιτικής κατάστασης, ιδιαίτερα λόγω του Τουρκικού εμπάργκο, ούτως ώστε να μπορέσουν να αναπτυχθούν και να βοηθήσουν στην βελτίωση της συνδεσιμότητας της Κύπρου.

Η πώληση εισιτηρίων για το δρομολόγιο Πάφος-Αθήνα έχει ανοίξει μέσω της ιστοσελίδας της Cyprus Airways www.cyprusairways.com.

Επιπλέον, για τη φετινή χειμερινή σεζόν η Cyprus Airways θα συνεχίσει τα δρομολόγιά της από και προς Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Τελ Αβίβ, Βηρυτό, Πράγα και Ηράκλειο. Σύντομα η αερογραμμή θα ανακοινώσει το νέο της πτητικό πρόγραμμα για την επόμενη καλοκαιρινή σεζόν, που θα ξεκινήσει τον Μάρτιο του 2020, εξυπηρετώντας δημοφιλή δρομολόγια αλλά και ανοίγοντας νέες αγορές για την προώθηση της Κύπρου ως τουριστικό προορισμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE