Οι άτακτοι οπαδοί και η τιμωρία τους

Οι άτακτοι οπαδοί και η τιμωρία τους

Μέχρι και 10 χρόνια στέρηση εισόδου σε αθλητικούς χώρους προβλέπεται να επιβληθεί ως ποινή στους πέντε οπαδούς της Τσέλσι, που κατηγορούνται για ρατσιστική επίθεση πριν το ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Οι Τζόσουα Πάρσονς, Ρίτσαρντ Μπάρκλι, Τζόρνταν Μάντεϊ, Ντιν Κάλις και Γουίλιαμ Σίμπσον παρουσιάστηκαν την Τετάρτη στο δικαστήριο και όπως έγινε γνωστό, κινδυνεύουν μέχρι και με 10 χρόνια απουσίας από τα γήπεδα.

Κατά την πρώτη παρουσία τους μπροστά στους δικαστές, αφού επιβεβαίωσαν τα ονόματά τους, τις διευθύνσεις των κατοικιών τους και τις ημερομηνίες γέννησής τους, όλοι δήλωσαν αθώοι μέσω των δικηγόρων που τους εκπροσωπούν, όταν άκουσαν τις κατηγορίες που τους βαραίνουν.

Πλέον αναμένεται να γίνουν δύο -τουλάχιστον- ακροάσεις με παρουσίες αρκετών μαρτύρων προκειμένου να βγει η τελική ετυμηγορία και να τους επιβληθεί η ποινή που θα αποφασιστεί.

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πότε έρχεται Κύπρο η Ολγκίν - «Κλείδωσαν» οι συναντήσεις με ΠτΔ και Έρχιουρμαν

Πότε έρχεται Κύπρο η Ολγκίν - «Κλείδωσαν» οι συναντήσεις με ΠτΔ και Έρχιουρμαν

Η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν επιστρέφει στην Κύπρο την επόμενη εβδομάδα και θα έχει συναντήσεις με τους δύο ηγέτες την Τρίτη, 27 Ιανουαρίου, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Εκπρόσωπος των ΗΕ στην Κύπρο, Αλίμ Σιντίκ.

BEST OF TOTHEMAONLINE