ΔΙΕΘΝΗ

Οι άτακτοι οπαδοί και η τιμωρία τους

Οι άτακτοι οπαδοί και η τιμωρία τους

Μέχρι και 10 χρόνια στέρηση εισόδου σε αθλητικούς χώρους προβλέπεται να επιβληθεί ως ποινή στους πέντε οπαδούς της Τσέλσι, που κατηγορούνται για ρατσιστική επίθεση πριν το ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Οι Τζόσουα Πάρσονς, Ρίτσαρντ Μπάρκλι, Τζόρνταν Μάντεϊ, Ντιν Κάλις και Γουίλιαμ Σίμπσον παρουσιάστηκαν την Τετάρτη στο δικαστήριο και όπως έγινε γνωστό, κινδυνεύουν μέχρι και με 10 χρόνια απουσίας από τα γήπεδα.

Κατά την πρώτη παρουσία τους μπροστά στους δικαστές, αφού επιβεβαίωσαν τα ονόματά τους, τις διευθύνσεις των κατοικιών τους και τις ημερομηνίες γέννησής τους, όλοι δήλωσαν αθώοι μέσω των δικηγόρων που τους εκπροσωπούν, όταν άκουσαν τις κατηγορίες που τους βαραίνουν.

Πλέον αναμένεται να γίνουν δύο -τουλάχιστον- ακροάσεις με παρουσίες αρκετών μαρτύρων προκειμένου να βγει η τελική ετυμηγορία και να τους επιβληθεί η ποινή που θα αποφασιστεί.

Πανίκος Θεοδοσίου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top