Σαν να του ΠΑΕΙ καλύτερα να παίζει «ΤΕΣΣΑΡΙ»;

Σαν να του ΠΑΕΙ καλύτερα να παίζει «ΤΕΣΣΑΡΙ»;

Οι προπονητές του ξέρουν καλύτερα, αλλά βλέποντας τον Χάμπο να παίζει σέντερ μπακ (από τη στιγμή που έφυγε ο Μερκής) στο χθεσινό παιχνίδι στο Καζακστάν, νιώθουμε ότι αποδίδει καλύτερα στον συγκεκριμένο ρόλο. 

Έχει αγωνιστεί σε αρκετά ματς ως «τεσσάρι» ο άσος του Απόλλωνα, μόλις πριν πέντε μέρες τον είχε δίπλα από τον Ρομπέρζ ο Αυγουστή στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Επειδή υπάρχουν αρκετές άλλες λύσεις για τον άξονα της μεσαίας γραμμής, μην αποκλείσετε ο Μπεν Σιμόν να τον αρχίσει στην πισινή γραμμή με τους Ρώσους την προσεχή Κυριακή.

Π.Χ.  

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Σε πορεία βουλευτικών εκλογών αναμένεται να εισέλθουν τα κόμματα,αμέσως μετά το Πάσχα, έτσι ώστε να κλείσουν τα ψηφοδέλτια, όσο το δυνατό γρηγορότερα. Οι εσωτερικές διεργασίες έχουν ξεκινήσει με τις λεγόμενες ασκήσεις επί χάρτου και ονόματα, τα οποία πέφτουν στο τραπέζι.