Τα ήθελε για δική του χρήση 266 φιαλίδια αναβολικά είπε στις Αρχές 30χρονος συλληφθέντας

Τα ήθελε για δική του χρήση 266 φιαλίδια αναβολικά είπε στις Αρχές 30χρονος συλληφθέντας

strong>Στον εντοπισμό μεγάλης ποσότητας δισκίων, που πιστεύεται ότι είναι αναβολικές ουσίες, προχώρησε το απόγευμα της Πέμπτης η Αστυνομία στην Πάφο.

br />Συγκεκριμένα, σε έρευνα που έγινε σε όχημα 30χρονου, γύρω στις 3.40μ.μ. χθες, από μέλη της ΥΚΑΝ, εντοπίστηκε ένα κιβώτιο που περιείχε 266 φιαλίδια με υγρή ουσία και 2,335 δισκία, τα οποία πιστεύεται ότι είναι αναβολικές ουσίες.

Ο 30χρονος ανακρινόμενος, φέρεται να ανέφερε ότι όλα τα ανευρέθεντα είναι αναβολικές ουσίες και τα κατείχε για δική του χρήση, ενώ αναχώρησε εν αναμονή των αποτελεσμάτων των επιστημονικών εξετάσεων.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Πάφου) διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επίσκεψη του Ινδού Πρωθυπουργού - Πότε καταφθάνει - Ως συμμαχία κατά Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη Μόντι

Επίσκεψη του Ινδού Πρωθυπουργού - Πότε καταφθάνει - Ως συμμαχία κατά Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη Μόντι

Ως συμμαχία κατά της Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη του Ινδού Πρωθυπουργού Ναρέντρα Μόντι στην Κυπριακή Δημοκρατία, ενώ αναφέρει ότι αυτή η επίσκεψη έχει τη δυνατότητα να ενισχύσει τις σχέσεις ΕΕ-Ινδίας, καθώς η Κυπριακή Δημοκρατία θα αναλάβει την προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης το πρώτο εξάμηνο του 2026».

BEST OF TOTHEMAONLINE