Τα ήθελε για δική του χρήση 266 φιαλίδια αναβολικά είπε στις Αρχές 30χρονος συλληφθέντας

Τα ήθελε για δική του χρήση 266 φιαλίδια αναβολικά είπε στις Αρχές 30χρονος συλληφθέντας

strong>Στον εντοπισμό μεγάλης ποσότητας δισκίων, που πιστεύεται ότι είναι αναβολικές ουσίες, προχώρησε το απόγευμα της Πέμπτης η Αστυνομία στην Πάφο.

br />Συγκεκριμένα, σε έρευνα που έγινε σε όχημα 30χρονου, γύρω στις 3.40μ.μ. χθες, από μέλη της ΥΚΑΝ, εντοπίστηκε ένα κιβώτιο που περιείχε 266 φιαλίδια με υγρή ουσία και 2,335 δισκία, τα οποία πιστεύεται ότι είναι αναβολικές ουσίες.

Ο 30χρονος ανακρινόμενος, φέρεται να ανέφερε ότι όλα τα ανευρέθεντα είναι αναβολικές ουσίες και τα κατείχε για δική του χρήση, ενώ αναχώρησε εν αναμονή των αποτελεσμάτων των επιστημονικών εξετάσεων.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Πάφου) διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μορφάκης Σολομωνίδης: Ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για την προεδρία της ΕΔΕΚ

Μορφάκης Σολομωνίδης: Ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για την προεδρία της ΕΔΕΚ

Σε ένα δημόσιο κάλεσμα προς τους υποστηρικτές του, ο Μορφάκης Σολομωνίδης ανακοίνωσε σήμερα την υποψηφιότητά του για την προεδρία της ΕΔΕΚ. Ο Μορφάκης Σολομωνίδης απευθύνθηκε σε κάθε γνήσιο σοσιαλιστή και ΕΔΕΚίτη, τονίζοντας ότι η ΕΔΕΚ δεν είναι απλώς πολιτικός σχηματισμός, αλλά ένα ζωντανό κύτταρο της δημοκρατίας και μια ιδεολογική οικογένεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE