ΕΤΑΠ: Επαγγελματικός τίτλος σπουδών σε όσους ενδιαφέρονται να εργαστούν στον τομέα του πολιτιστικού τουρισμού

ΕΤΑΠ: Επαγγελματικός τίτλος σπουδών σε όσους ενδιαφέρονται να εργαστούν στον τομέα του πολιτιστικού τουρισμού

Το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα CULTVET προσφέρει την ευκαιρία σε όσους ενδιαφέρονται να εργαστούν ή δραστηριοποιηθούν στον τομέα του  πολιτιστικού τουρισμού, παρέχοντας έναν επαγγελματικό τίτλο σπουδών από 4 Ευρωπαϊκούς οργανισμούς Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης από 4 Μεσογειακές Χώρες, όπως τον Nuevas Profesiones από την Ισπανία, το Istituto d`Istruzione Superiore "Luigi Einaudi" από την Ιταλία, την Eurosuccess Consulting από την Κύπρο και το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΚΕΚ) της Περιφερειακής Ενότητας Λέσβου (ΚΕΚΑΠΕΛ) στην Ελλάδα.


Σε ανακοίνωσή της, η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λευκωσίας (ΕΤΑΠ) αναφέρει πως το πρόγραμμα προσφέρει επίσης την ευκαιρία για μια διεθνώς αναγνωρισμένη πιστοποίηση δεξιοτήτων από τoν οργανισμό πιστοποίησης ACTA, τεχνοβλαστό του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
 
Αναφέρει ακόμα, πως ο κοινός αυτός τίτλος σπουδών περιλαμβάνει 200 ώρες εκπαίδευσης με σειρά εξειδικευμένων μαθημάτων, επισκέψεις μελέτης και διαλέξεις από αναγνωρισμένους επαγγελματίες του χώρου,  καθώς και 300 ώρες πρακτικής άσκησης σε μια επιχείρηση ή οργανισμό που δραστηριοποιείται στον τομέα του πολιτιστικού τουρισμού.

Οκτώ από τους μαθητές που θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα (2 από κάθε χώρα) θα έχουν επίσης την δυνατότητα να κάνουν την πρακτική τους άσκηση στο εξωτερικό (σε μια από τις χώρες που συμμετέχουν στο έργο).
 
Στην Κύπρο, οι 200 ώρες εκπαίδευσης στην τάξη θα πραγματοποιηθούν στη Λευκωσία στο Ανώτερο Ξενοδοχειακό Ινστιτούτο (ΑΞΙΚ).
 
Η έναρξη μαθημάτων θα γίνει στις 4 Νοεμβρίου 2019 μέχρι τις 22 Μαΐου 2020 .

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κλειστή η πόρτα της ΔΗΠΑ για το ΔΗΚΟ – Επαφές Καρογιάν με εν δυνάμει υποψηφίους για τις βουλευτικές του 2026

Κλειστή η πόρτα της ΔΗΠΑ για το ΔΗΚΟ – Επαφές Καρογιάν με εν δυνάμει υποψηφίους για τις βουλευτικές του 2026

Επαφές με εν δυνάμει υποψηφίους για τις βουλευτικές εκλογές του 2026 ξεκίνησε η ΔΗΠΑ, με τον Μάριο Καρογιάν να αναλαμβάνει προσωπικά αυτή την εκστρατεία.

BEST OF TOTHEMAONLINE