Συνελήφθη ο δημοσιογράφος Θανάσης Λάλας

Συνελήφθη ο δημοσιογράφος Θανάσης Λάλας

Στο αστυνομικό τμήμα Αμαρουσίου οδηγήθηκε και κρατείται ο δημοσιογράφος Θανάσης Λάλας, ο οποίος συνελήφθη την Πέμπτη 10/10 με την κατηγορία της επίθεσης σε δικαστικό επιμελητή.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες που μεταδίδονται, ο επιμελητής εντόπισε τον δημοσιογράφο σε εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων και του κοινοποίησε δικαστική απόφαση με την οποία είχε επιδικαστεί αποζημίωση σε δημοσιογράφο που είχε κάνει αγωγή σε βάρος του κ. Λάλα.

Όταν ο επιμελητής εντόπισε τον γνωστό δημοσιογράφο στο εμπορικό κέντρο, του επέδωσε την απόφαση και ως είχε δικαίωμα εκ του νόμου ζήτησε να κατασχέσει τα χρήματα που είχε πάνω του ο δημοσιογράφος, ζητώντας να του γίνει σωματική έρευνα. Εκείνος αντέδρασε και φέρεται να επιτέθηκε στον δικαστικό επιμελητή που ζήτησε τη συνδρομή της αστυνομίας.

Ετσι, ο Θανάσης Λάλας συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου και οδηγήθηκε στην Ασφάλεια Αμαρουσίου, όπου και καταμηνύθηκε για τα αδικήματα της απείθειας, της αντίστασης και της παρεμπόδισης αναγκαστικής εκτέλεσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Η εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς δεν εξαρτάται μόνο από το τελικό αποτέλεσμα μιας έρευνας αλλά, πρωτίστως, από την πεποίθηση ότι κάθε στάδιο της διαδικασίας πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ανεξαρτησία, διαφάνεια και αντικειμενικότητα. Όταν πρόκειται για υποθέσεις που προκαλούν έντονο δημόσιο ενδιαφέρον και απασχολούν την κυπριακή κοινωνία, η ανάγκη αυτή καθίσταται ακόμη πιο επιτακτική.

BEST OF TOTHEMAONLINE