Xάος στη Νέα Υόρκη από έκρηξη κτιρίου – Μάχη για απεγκλωβισμό πολιτών από τα συντρίμμια

Xάος στη Νέα Υόρκη από έκρηξη κτιρίου – Μάχη για απεγκλωβισμό πολιτών από τα συντρίμμια

Πανικός στη Νέα Υόρκη από έκρηξη που σημειώθηκε σε κτίριο στο νοτιοανατολικό Μανχάταν στην περιοχή East Village, με αποτέλεσμα να καταρρεύσει μέρος του κτιρίου και να τραυματιστούν δεκάδες πολίτες.

Οι πυροσβέστες προσπαθούν να αποτρέψουν την εξάπλωση της πυρκαγιάς στα διπλανά κτίρια. 

Όπως αναφέρουν οι New York Times, 25 οχήματα και 100 πυροσβέστες έχουν σπεύσει στη σκηνή του ατυχήματος. 

Σύμφωνα με τους πυροσβέστες  δύο άτομα μεταφέρθηκαν σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο και αρκετά άλλα δέχονται τις πρώτες βοήθειες στον τόπο του ατυχήματος. 

Μέχρι στιγμής 30 άτομα έχουν τραυματιστεί. Η Daily News κάνει λόγο για ακόμη δύο τραυματίες πυροσβέστες.

Όπως αναφέρουν αμερικανικά δημοσιεύματα εκφράζονται φόβοι για εγκλωβισμό πολιτών κάτω από τα συντρίμμια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.