O δάσκαλος Ντούσαν ξανά στο ΣΕΦ

O δάσκαλος Ντούσαν ξανά στο ΣΕΦ

Ο Ντουσαν Ιβκοβιτς είναι μακράν ο πλέον πετυχημένος τεχνικός στην ιστορία του καλαθοσφαιρικού Ολυμπιακού και αυτό φάνηκε και πριν λίγο όταν οι ερυθρόλευκοι τίμησαν τόσο τον Σέρβο τεχνικό αλλα και τον Αγγέλου και Περπέρογλου

Στον «Ντούντα» δόθηκε ένα πινακάκι προπονητή που έχει σχεδιασμένο ένα σύστημα και το σήμα του Ολυμπιακού. Ο Στράτος Περπέρογλου παρέλαβε ένα κάδρο με μία αφίσα του πουν τον δείχνει να πανηγυρίζει ένα τρίποντο που σημείωσε στον τελικό της Euroleague το 2013.

Ο Ντούσαν Ιβκοβιτς μετά την κατακτηση του τιτλου στην Πόλη το 2012 επέστρεψε για πρώτη φορά στο ΣΕΦ έχοντας στο πλευρό του τον Βαγγέλη Αγγέλου. Οι «ερυθρόλευκοι» υπό τις οδηγίες του «Ντούντα» βρέθηκαν δύο φορές στην κορυφή της Ευρώπης (1997, 2012), κατέκτησαν δύο πρωταθλήματα (1997, 2012) και ισάριθμα Κύπελλα Ελλάδας (1997, 2011).

Ο Στράτος Περπέρογλου πέρασε μία διετία (2012-14) στον Πειραιά και αγωνιζόμενος με τα χρώματα του Ολυμπιακού κατέκτησε την Euroleague το 2013 στο Final Four στο Λονδίνο και λίγους μήνες αργότερα το Διηπειρωτικό Κύπελλο.

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κ. Λετυμπιώτης: «Δεν υπάρχει πρόβλημα» για GSI - Το χρονοδιάγραμμα και η βιωσιμότητα – Αισιοδοξία για ΑΤΑ

Κ. Λετυμπιώτης: «Δεν υπάρχει πρόβλημα» για GSI - Το χρονοδιάγραμμα και η βιωσιμότητα – Αισιοδοξία για ΑΤΑ

Τις εξελίξεις γύρω από το έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου – Ελλάδας, τις σχέσεις Λευκωσίας – Αθήνας, αλλά και το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ) σχολίασε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, φιλοξενούμενος στη μεσημβρινή ενημερωτική εκπομπή του ΡΙΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE