Ενδυνάμωση συνεργασίας στη ναυτιλία συμφώνησαν Κύπρος - Ελλάδα

Ενδυνάμωση συνεργασίας στη ναυτιλία συμφώνησαν Κύπρος - Ελλάδα

Την προθυμία Κύπρου και Ελλάδας για ενδυνάμωση της ήδη στενής συνεργασίας τους εξέφρασαν σε πρόσφατη συνάντησή τους ο Υπουργός Ναυτιλίας και Θαλάσσιας Πολιτικής της Ελλάδας Ιωάννης Πλακιωτάκης και ο Πρόεδρος του Κυπριακού Ναυτιλιακού Επιμελητηρίου Φίλιππος Φιλής και ο ΓΔ του επιμελητηρίου Θωμάς Καζάκος.

 


Σύμφωνα με ανακοίνωση του Κυπριακού Ναυτιλιακού Επιμελητηρίου, η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με την ευκαιρία της επίσκεψης στην Κύπρο για το Διεθνές Ναυτιλιακό Συνέδριο “Ναυτιλιακή Κύπρος 2019”, του κ. Πλακιωτάκη.
 
«Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν θέματα ναυτιλιακής πολιτικής που απασχολούν τις δυο χώρες, καθώς και οι οικονομικές και επιχειρηματικές σχέσεις Κύπρου – Ελλάδας στον τομέα της ναυτιλίας, δίνοντας έμφαση στις ευκαιρίες για περαιτέρω επιχειρηματική ανάπτυξη και τη διατήρηση της ανταγωνιστικότητας και την προάσπιση των ναυτιλιακών συμφερόντων των δύο χωρών», αναφέρεται.
 
Ταυτόχρονα δόθηκε η ευκαιρία στον πρόσφατα διορισθέντα Υπουργό, να ενημερωθεί για το μεγάλο εύρος και την σημαντική υποδομή της ναυτιλιακής βιομηχανίας στην Κύπρο.

Οι δυο πλευρές εξέφρασαν «την προθυμία τους για τη διατήρηση και ενδυνάμωση της ήδη στενής συνεργασίας μεταξύ του Υπουργείου Ναυτιλίας Ελλάδος και της κυπριακής ναυτιλιακής βιομηχανίας», καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αποκατάσταση ομαλότητας στην νεκρή ζώνη της Δένειας - Οι διαβεβαιώσεις που έλαβε ο κοινοτάρχης από ΟΥΝΦΙΚΥΠ

Αποκατάσταση ομαλότητας στην νεκρή ζώνη της Δένειας - Οι διαβεβαιώσεις που έλαβε ο κοινοτάρχης από ΟΥΝΦΙΚΥΠ

Περίπου από τις 2:00 μ.μ. του Σαββάτου και έπειτα αποκαταστάθηκε η ομαλότητα στην ζώνη κατάπαυσης του πυρός στην περιοχή της κοινότητας Δένειας, όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου, Χαράλαμπος Αλεξάνδρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE