KΥΠΡΟΣ: Αυξημένες νεφώσεις – Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας

KΥΠΡΟΣ: Αυξημένες νεφώσεις – Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήµερα θα παρατηρούνται αυξηµένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά µεταβλητοί ασθενείς, 3 µποφόρ, για να καταστούν αργότερα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη και αργότερα λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 34 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 31 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 29 στα υπόλοιπα παράλια και στους 25 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ωστόσο θα παρατηρούνται αυξηµένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί ασθενείς, 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σύντοµα ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 21 βαθµούς στο εσωτερικό, τα ανατολικά και τα νότια, γύρω στους 20 στα υπόλοιπα παράλια και στους 15 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ωστόσο κατά διαστήµατα θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο την Παρασκευή ενώ το Σαββατοκύριακο θα παραµείνει στα ίδια επίπεδα για να κυµανθεί πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

 Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Είδε τον Βασιλιά του Μπαχρέιν - «Ειλικρινή εκτίμηση για την αμέριστη στήριξη στην προώθηση των διμερών σχέσεων»

ΠτΔ: Είδε τον Βασιλιά του Μπαχρέιν - «Ειλικρινή εκτίμηση για την αμέριστη στήριξη στην προώθηση των διμερών σχέσεων»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης συναντήθηκε σήμερα με τον Βασιλιά του Μπαχρέιν Χαμάντ μπιν Ίσα αλ Κχαλίφα, στο Παλάτι, στη Μανάμα, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης,, κατόπιν πρόσκλησης του Βασιλέως.

BEST OF TOTHEMAONLINE