«Πρωταθλητής» στις κίτρινες κάρτες ο Απόλλωνας, ακολουθούν ΕΝΠ και ΑΕΛ – Ο ΑΠΟΕΛ τις λιγότερες αλλά με… αστερίσκο

«Πρωταθλητής» στις κίτρινες κάρτες ο Απόλλωνας, ακολουθούν ΕΝΠ και ΑΕΛ – Ο ΑΠΟΕΛ τις λιγότερες αλλά με… αστερίσκο

Βρισκόμαστε σχεδόν στα… μισά του δρόμου του Α΄ γύρου της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας και παρατηρώντας τον πίνακα με τις κίτρινες κάρτες, διαπιστώσαμε ότι δόθηκαν συνολικά 121 στις πρώτες πέντε αγωνιστικές σε σύνολο 27 αναμετρήσεων.

Υπάρχουν ακόμα κάποιες εκκρεμότητες για να… συμπληρωθεί το παζλ, αφού τρεις ομάδες έχουν από ένα παιχνίδι λιγότερο και ο ΑΠΟΕΛ τρία!

Όπως βλέπετε στον πιο κάτω πίνακα, η ομάδα με τις περισσότερες κίτρινες είναι ο Απόλλωνας με 17 και ακολουθούν η ΕΝΠ με 15 και η ΑΕΛ με 13, ενώ ο ΑΠΟΕΛ έχει τις λιγότερες, μόλις δύο σε ισάριθμα όπως παιχνίδια.

Αναλυτικά:

Ανόρθωση: 8 (4 αγώνες)

Ομόνοια: 8

ΑΕΚ: 12

Απόλλων: 17

Εθνικός Άχνας: 6 (4 αγώνες)

ΑΕΛ: 13

Πάφος FC: 11

ΑΠΟΕΛ: 2 (2 αγώνες)

Νέα Σαλαμίνα: 9

ΕΝΠ: 15

Δόξα Κατωκοπιάς: 10

Ολυμπιακός Λευκωσίας: 10 (4 αγώνες)

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις» - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ΑΤΑ - Βίντεο

ΠτΔ: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις» - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ΑΤΑ - Βίντεο

Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις, διαμήνυσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στη συνέχιση των συζητήσεων την ερχόμενη εβδομάδα για την ΑΤΑ, τη φορολογική μεταρρύθμιση και την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών.

BEST OF TOTHEMAONLINE