Από αυτό και μόνο, αποδεικνύεται πως ήταν σε… πλήρη ΣΥΓΧΥΣΗ ο Βουκομάνοβιτς

Από αυτό και μόνο, αποδεικνύεται πως ήταν σε… πλήρη ΣΥΓΧΥΣΗ ο Βουκομάνοβιτς

Όπως έγινε γνωστό σήμερα (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ), ο Έκτορ Γιούστε ο οποίος θυμίζουμε ότι δεν είχε αγωνιστεί απέναντι σε Ανόρθωση και Ολυμπιακό λόγω τραυματισμού, μετέβη στη χώρα του, ούτως ώστε να εξεταστεί από δικό του γιατρό, για να πάρει δεύτερη γνωμάτευση για τον τραυματισμό του.

Κατά τ΄ άλλα, όπως όλοι θυμάστε, ο Ιβάν Βουκομάνοβιτς είχε δηλώσει στη συνέντευξη Τύπου στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» μετά την ήττα του Απόλλωνα από την Ανόρθωση, ότι ο Ισπανός στόπερ είχε μείνει εκτός αποστολής για λόγους… ξεκούρασης!

Από αυτό και μόνο, αποδεικνύεται ότι ο Σέρβος τέως τεχνικός της Λεμεσιανής ομάδας, ήταν σε… πλήρη σύγχυση, προφανώς από την πίεση που υπήρχε προς τον ίδιο, την οποία και δεν μπόρεσε να διαχειριστεί, για να επαναφέρει τον Απόλλωνα στο δρόμο των επιτυχιών.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Η εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς δεν εξαρτάται μόνο από το τελικό αποτέλεσμα μιας έρευνας αλλά, πρωτίστως, από την πεποίθηση ότι κάθε στάδιο της διαδικασίας πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ανεξαρτησία, διαφάνεια και αντικειμενικότητα. Όταν πρόκειται για υποθέσεις που προκαλούν έντονο δημόσιο ενδιαφέρον και απασχολούν την κυπριακή κοινωνία, η ανάγκη αυτή καθίσταται ακόμη πιο επιτακτική.

BEST OF TOTHEMAONLINE