ΔΙΕΘΝΗ

Ποιο μεγάλο όνομα του ΝΒΑ προσγειώθηκε Ευρώπη και για που ;

Ποιο μεγάλο όνομα του ΝΒΑ προσγειώθηκε Ευρώπη και για που ;

Ο Ρον Αρτέστ παρουσιάστηκε από την ιταλική Καντού και μίλησε για τη νέα εμπειρία που ετοιμάζεται να ζήσει στο πρωτάθλημα Ιταλίας.

Παράλληλα, ο Αρτέστ μίλησε και για το τί ήξερε για το Ιταλικό πρωτάθλημα. Η γνωριμία του με την Ιταλία έχει να κάνει κυρίως με τον πρώην προπονητή του στους Λεικερς τον Μαικ Ντ Αντόνι αλλα και τον Κόμπι Μπραίαντ

 «Mε τον Κόμπι Μπράιαντ και τον Μάικ Ντ' Αντόνι έχω μιλήσει αρκετές φορές για το ιταλικό πρωτάθλημα. Πάντα ήμουν ένας παίκτης ομάδας κι αυτό θα είμαι και στην Καντού. Είμαι 35 χρονών, αλλά δεν ήρθα εδώ για να αποσυρθώ. Θα παίξω μέχρι τα 40 μου και, σε αυτόυς τους δυο μήνες, θέλω να δω αν μπορώ να τα καταφέρω στην Ιταλία».

Τέλος, ρωτήθηκε για το αν έχει αφήσει πίσω τον παλιό του εαυτό, στον οποίο άρεσαν οι καυγάδες: «Μεγάλωσα πολύ από τότε. Πλέον παίζω με αποφασιστικότητα, όχι με νεύρα».

Το νέο απόκτημα της Καντού θα αγωνίζεται με το νούμερο 37 και στο όνομα θα αναγράφεται το «The Panda's Friend».

Πανίκος Θεοδοσίου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top