Κανονικά ο Πασχαλάκης, ατομικό για τρεις στην προπόνηση της Εθνικής Ελλάδας ενόψει Ιταλίας

Κανονικά ο Πασχαλάκης, ατομικό για τρεις στην προπόνηση της Εθνικής Ελλάδας ενόψει Ιταλίας

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας, Τζον Φαν’τ Σιπ, είδε τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη να συμμετέχει στη σημερινή (09/10) διπλή προπόνηση εν όψει Ιταλίας.

Ο διεθνής τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, ο οποίος πήρε τη θέση του τραυματία, Βασίλη Μπάρκα, προπονήθηκε κανονικά την Τετάρτη και τέθηκε στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για το πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι στη «Σκουάντρα Ατζούρα».

Αντίθετα, ο Τζον Φαν’τ Σιπ είδε τους Μασούρα, Γιαννούλη και Σιώπη να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα.

Και αύριο θα γίνει διπλή προπόνηση, στις 11:00 και στις 18:00.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «Rising Lion» σέρνει στον όλεθρο τη Μέση Ανατολή – Ο μέχρι τώρα απολογισμός της σύγκρουσης Ισραήλ–Ιράν

Το «Rising Lion» σέρνει στον όλεθρο τη Μέση Ανατολή – Ο μέχρι τώρα απολογισμός της σύγκρουσης Ισραήλ–Ιράν

Οι δύο χώρες εξαπέλυσαν νέες εκατέρωθεν επιθέσεις από το Σάββατο το βράδυ μέχρι σήμερα Κυριακή, αλλά και πάλι νωρίς το απόγευμα – δημιουργώντας φόβους για γενικευμένη σύρραξη. Νωρίτερα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι η σύρραξη θα μπορούσε να τερματιστεί εύκολα, προειδοποιώντας την Τεχεράνη να μην χτυπήσει αμερικανικούς στόχους.

BEST OF TOTHEMAONLINE