ΕΛΛΑΔΑ: Τραγική κατάληξη - Δύο νεκροί από την πτώση αυτοκινήτου στη θάλασσα

ΕΛΛΑΔΑ: Τραγική κατάληξη - Δύο νεκροί από την πτώση αυτοκινήτου στη θάλασσα

Τραγική κατάληξη είχε η βουτιά ενός αυτοκινήτου στη θαλάσσια περιοχή του Νέου Μώλου στη Δραπετσώνα,λίγο πριν το μεσημέρι της Τετάρτης 9 Οκτωβρίου.

Δύτες, καθώς και άνδρες του Λιμενικού έπαθαν σοκ αντικρίζοντας δυο σορούς μέσα στο βυθισμένο αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για έναν άντρα και μία γυναίκα που ανασύρθηκαν και μεταφέρονται στο Τζάνειο Νοσοκομείο, για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής

Το αυτοκίνητο, όπως αναφέραμε σε προηγούμενο δημοσίευμα, έκανε βουτιά 32 μέτρων στη θάλασσα στη Δραπετσώνα. Στην επιφάνεια της θάλασσας, εντομεταξύ, βρέθηκαν να επιπλέουν συσκευασίες ψυχοφαρμάκων.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στην Ελλάδα, τα δύο θύματα, είναι συγγενείς δημοσιογράφου εκδότη που έχασε τη ζωή του με τραγικό τρόπο το 2016

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ: Θα αξιοποιήσουμε κάθε δυνατότητα στη Γενεύη για την επανέναρξη του διαλόγου

ΠτΔ: Θα αξιοποιήσουμε κάθε δυνατότητα στη Γενεύη για την επανέναρξη του διαλόγου

Θα αξιοποιήσουμε κάθε δυνατότητα για να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για την επανέναρξη του διαλόγου στο Κυπριακό, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι "σε πολύ λίγες ώρες μεταβαίνω στη Γενεύη, γνωρίζοντας πολύ καλά τους στόχους και τις επιδιώξεις μας".

BEST OF TOTHEMAONLINE