Μπαίνει ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ταμπέλα;

Μπαίνει ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ταμπέλα;

Στην προχθεσινή συνέντευξη του Νίκου Χαραλαμπίδη στη Cytavision, θα ήταν παράλειψη να μην του έκαναν ερώτηση για το θέμα του γηπέδου. 

Παραμένει ως μια από τις βασικές επιλογές, είπε το στέλεχος της διοίκησης της Ομόνοιας, η περιοχή των Χαλεπιανών.

Επιπρόσθετες πληροφορίες, λένε, ότι ο διαχειριστής των πρασίνων Σταύρος Παπασταύρου, βασικά περιμένει κάποιες απαντήσεις από την Τράπεζα Κύπρου.

Πριν αρκετά χρόνια είχε τοποθετηθεί μια ταμπέλα (αυτή που βλέπετε στη φωτό) στην έξοδο του αυτοκινητοδρόμου Λεμεσού – Λευκωσίας προς Τσέρι, η οποία «αποσύρθηκε» πριν μερικά χρόνια.

Ξεκαθαρίζει προσεχώς, αν οι διοικούντες την Ομόνοια, θα δώσουν εντολή να τοποθετηθεί καινούργια ταμπέλα.

(ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) όλα όσα είπε προχθές στη Cytavision, o Nίκος Χαραλαμπίδης

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Μπαίνουν στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες - Την Πέμπτη η συνάντηση των διαπραγματευτών

Κυπριακό: Μπαίνουν στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες - Την Πέμπτη η συνάντηση των διαπραγματευτών

Για την Πέμπτη ορίστηκε η συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο κοινοτήτων ενόψει της 26ης Αυγούστου, όταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συναντηθεί με τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE