Μπαίνει ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ταμπέλα;

Μπαίνει ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ταμπέλα;

Στην προχθεσινή συνέντευξη του Νίκου Χαραλαμπίδη στη Cytavision, θα ήταν παράλειψη να μην του έκαναν ερώτηση για το θέμα του γηπέδου. 

Παραμένει ως μια από τις βασικές επιλογές, είπε το στέλεχος της διοίκησης της Ομόνοιας, η περιοχή των Χαλεπιανών.

Επιπρόσθετες πληροφορίες, λένε, ότι ο διαχειριστής των πρασίνων Σταύρος Παπασταύρου, βασικά περιμένει κάποιες απαντήσεις από την Τράπεζα Κύπρου.

Πριν αρκετά χρόνια είχε τοποθετηθεί μια ταμπέλα (αυτή που βλέπετε στη φωτό) στην έξοδο του αυτοκινητοδρόμου Λεμεσού – Λευκωσίας προς Τσέρι, η οποία «αποσύρθηκε» πριν μερικά χρόνια.

Ξεκαθαρίζει προσεχώς, αν οι διοικούντες την Ομόνοια, θα δώσουν εντολή να τοποθετηθεί καινούργια ταμπέλα.

(ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) όλα όσα είπε προχθές στη Cytavision, o Nίκος Χαραλαμπίδης

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE - Ιράν: «Ο Χαμενεΐ είναι ζωντανός από όσο γνωρίζω», λέει ο Αραγτσί – Μπαράζ ιρανικών επιθέσεων στο Ισραήλ και σε αμερικανικές βάσεις

LIVE - Ιράν: «Ο Χαμενεΐ είναι ζωντανός από όσο γνωρίζω», λέει ο Αραγτσί – Μπαράζ ιρανικών επιθέσεων στο Ισραήλ και σε αμερικανικές βάσεις

Αναφορές για έκρηξη που ακούστηκε στην πρωτεύουσα του Ιράν, την Τεχεράνη, αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ επικαλούμενα μαρτυρίες αυτοπτών, την ίδια ώρα σειρήνες ήχησαν στο Ισραήλ, καθώς οι αρχές προειδοποίησαν για «την πιθανότητα εκτόξευσης πυραύλων». Λίγη ώρα αργότερα το Ισραήλ ανακοίνωσε προληπτικό πλήγμα κατά του Ιράν, ενώ όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΕΤnews στο Τελ Αβίβ, Γιώργος Σιδέρης ο Υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατζ κήρυξε ειδική και άμεση κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη τη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE