Άναψαν το πράσινο ΦΩΣ για Ιωάννη Κωστή!

Άναψαν το πράσινο ΦΩΣ για Ιωάννη Κωστή!

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, στην αποψινή συνεδρία, το Δ.Σ της Νέας Σαλαμίνας, άναψε το πράσινο φως για την μεταγραφή του Ιωάννη Κωστή στον Ολυμπιακό.

Οι ερυθρόλευκοι, μετά τη βελτιωμένη πρόταση της Ελλαδικής ομάδας η οποία (σύμφωνα με ελλαδικά δημοσιεύματα) φτάνει περίπου στις 500.000 χιλιάδες ευρώ, συν κάποια συγκεκριμένα μπόνους, αναθεώρησαν, και έδωσαν το «ΟΚ» για να προχωρήσει η μεταγραφή αν και απομένουν κάποιες λεπτομέρειες για να θεωρείται κλειστή η συμφωνία.

Ο Ιωάννης Κωστή αφού ολοκληρωθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες που απομένουν για την μεταγραφή, θα αγωνίζεται ως δανεικός από τον Ολυμπιακό Πειραιώς στην ομάδα της Αμμοχώστου.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Προσβλέπει σε παραγωγική συζήτηση με τους δύο ηγέτες η Ολγκίν - Τα είπε με τον Ερχιουρμάν

Προσβλέπει σε παραγωγική συζήτηση με τους δύο ηγέτες η Ολγκίν - Τα είπε με τον Ερχιουρμάν

Η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία 'Ανχελα Ολγκίν, δήλωσε ότι προσβλέπει σε μια παραγωγική συζήτηση με τους δύο ηγέτες, τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν την ερχόμενη βδομάδα.

BEST OF TOTHEMAONLINE