Πλήγμα με Μίκου και Γκόμες στην Ομόνοια (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Πλήγμα με Μίκου και Γκόμες στην Ομόνοια (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ομόνοια σχετικά με τους τραυματισμούς των Μίκου και Βιτόρ Γκόμες.

Αναλυτικά: 

«Ενημέρωση (1): Ο Βίτορ Γκόμες ταλαιπωρείται από τενοντοπάθεια στον προσαγωγό, ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί την ερχόμενη βδομάδα.

Ενημέρωση (2): Ο Μίκου υπέστη ρήξη μηνίσκου και θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Εκτιμάται πως θα παραμείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου 4-6 εβδομάδες».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Bουλευτικές εκλογές: Όλοι εναντίον όλων και στο βάθος η υπόθεση «Σάντη»

Bουλευτικές εκλογές: Όλοι εναντίον όλων και στο βάθος η υπόθεση «Σάντη»

Σε μια προεκλογική περίοδο που αναμενόταν να κυριαρχήσει η οικονομία, η καθημερινότητα και το Κυπριακό, η πολιτική σκηνή ανατρέπεται αιφνιδιαστικά. Η υπόθεση «Σάντη» έχει εισβάλει δυναμικά στο δημόσιο διάλογο, αναγκάζοντας κόμματα και υποψήφιους, να επανακαθορίσουν στάσεις, να αλλάξουν ατζέντα και σε αρκετές περιπτώσεις, να κινηθούν σπασμωδικά. Το αποτέλεσμα; Ένα σκηνικό «όλοι εναντίον όλων», όπου η ουσία συχνά χάνεται, μέσα σε έναν θόρυβο καταγγελιών, αντεγκλήσεων και πολιτικής αμηχανίας.