«Εφυγε» από την ζωή ο δημοσιογράφος Κώστας Καίσαρης -Ο γνωστός «αποδυτηριάκιας»

«Εφυγε» από την ζωή ο δημοσιογράφος Κώστας Καίσαρης -Ο γνωστός «αποδυτηριάκιας»

Έφυγε από τη ζωή το μεσημέρι της Τρίτης 8/10 σε ηλικία 70 ετών, ο Κώστας Καίσαρης.

Ο γνωστός δημοσιογράφος άφησε την τελευταία του πνοή μετά από ολιγοήμερη νοσηλεία σκορπίζοντας τεράστια θλίψη.

Ο Κώστας Καίσαρης τα δύο τελευταία χρόνια εργαζόταν στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ και στην ιστοσελίδα to10.gr, και υπήρξε ένας εκ των κορυφαίων ρεπόρτερ.

Είχε τον τρόπο για να σχολιάσει με καυστικό ύφος τα δρώμενα στον χώρο του αθλητισμού αλλά και της πολιτικής.

O εκλιπών, που ήταν γνωστός και από τη στήλη του «Ο αποδυτηριάκιας», νοσηλευόταν τις 10 τελευταίες ημέρες στο Ερρίκος Ντινάν χτυπημένος από τον καρκίνο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.