Στο Γυμνάσιο Φανερωμένης αντιπροσωπεία της ΑΕΚ (Φωτογραφίες)

Στο Γυμνάσιο Φανερωμένης αντιπροσωπεία της ΑΕΚ (Φωτογραφίες)

Σε συνέχεια του κοινωνικού μας έργου αντιπροσωπεία του ποδοσφαιρικού μας τμήματος, αποτελούμενη από τους ποδοσφαιριστές Ander Murillo και Κούλλη Παύλου, τον τιμ-μάνατζερ Χριστόφορο Πετρουή και τον Υπεύθυνο Επικοινωνίας Κυριάκο Δημητρίου επισκέφθηκε σήμερα το μεσημέρι το Γυμνάσιο Φανερωμένης στην Λάρνακα.

Η αντιπροσωπεία του ποδοσφαιρικού μας τμήματος συνομίλησε με τους μαθητές, τις μαθήτριες και τους εκπαιδευτικούς τους σχετικά με την βία στα γήπεδα, τον ρατσισμό και τον κοινωνικό διαχωρισμό.

Μετά την εποικοδομητική συζήτηση και διάλογο προκειμένου τα παιδιά να σχηματίσουν μία ξεκάθαρη εικόνα για το μέγεθος του προβλήματος, ακολούθως οι ποδοσφαιριστές μας υπέγραψαν αυτόγραφα και έβγαλαν αρκετές αναμνηστικές φωτογραφίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Ως εδώ»: Καταγγελίες που σοκάρουν- κοινωνία που ασφυκτιά και θεσμοί σε οριακή δοκιμασία

«Ως εδώ»: Καταγγελίες που σοκάρουν- κοινωνία που ασφυκτιά και θεσμοί σε οριακή δοκιμασία

Η δημόσια συζήτηση στην Κύπρο βρίσκεται ξανά σε τροχιά έντασης – και αυτή τη φορά, όχι για ένα μεμονωμένο περιστατικό, αλλά για μια υπόθεση που ακουμπά τον ίδιο τον πυρήνα του κράτους δικαίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE