Η Ελένη Κακουρή με συμμετοχές στις Εθνικές Γυναικών και Νεανίδων της Κύπρου εξασφάλισε μερική υποτροφία σε ένα από τα πλέον αναπτυσσόμενα Πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου. Το University of Νottingham Volleyball Women αγωνίζεται στην ανώτατη κατηγορία της Μεγ. Βρετανίας, ενώ η Κακουρή θα αγωνιστεί και στο Πανεπιστημιακό πρωτάθλημα της χώρας.
Το Πανεπιστήμιο με προπονητή τον Βραζιλιάνο Rogerio Botincheli αναδείχθηκε το 2019 ως το κορυφαίο αθλητικό Πανεπιστήμιο της Μεγ. Βρετανίας διαθέτοντας στο βόλεϊ ένα ιδιαίτερο φιλόδοξο πρόγραμμα ανάπτυξης. Η Ελένη συμμετέχει ήδη στις προπονήσεις του University of Notingham Volleyball Women.
Σημειώνεται ότι τη σεζόν 2018-19 η Ελένη Κακουρή πανηγύρισε με την Ανόρθωση τέσσερις τίτλους αφού: Kέρδισε το Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Σούπερ Καπ Γυναικών, αλλά και το Πρωτάθλημα Νεανίδων.
Το ντεμπούτο της Ελένης Κακουρή στην αγγλική Super League θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο 12 Οκτωβρίου στον αγώνα University of Nottingham Volleyball Women vs Malory Eagles UEL).
Πηγή: www.volleyball.org.cy
Διαβάστε Περισσότερα στο:
Themasports.com