Ο Τράμπ προειδοποιεί: Οποιαδήποτε αδικαιολόγητη ενέργεια της Τουρκίας θα είναι καταστροφική για την οικονομία της και το πολύ εύθραυστο νόμισμα της

Ο Τράμπ προειδοποιεί: Οποιαδήποτε αδικαιολόγητη ενέργεια της Τουρκίας θα είναι καταστροφική για την οικονομία της και το πολύ εύθραυστο νόμισμα της

Νέα τοποθέτηση σχετικά με την αποχώρηση των Αμερικανικών δυνάμεων από την βόρια Συρία, έκανε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τράμπ, ο οποίος προειδοποίησε πως σε περίπτωση κάποιας απερισκεψίας της Τουρκίας, θα υπάρχουν συνέπειες στην οικονομία της.

«Μπορεί να είμαστε στην διαδικασία αποχώρησης από την Συρία, όμως δεν εγκαταλείψαμε τους Κούρδους που είναι ένας ξεχωριστός λαός και υπέροχοι μαχητές. Επίσης η σχέση μας με την Τουρκία ως μέλος του Νάτο και ως εμπορικός συνεργάτης ήταν πολή καλή. Η Τουρκία ήδη έχει μεγάλο πληθυσμό Κούρδων και καταλαβαίνει απόλυτα πως  μπορεί να αφήσαμε μόνο 50 στρατιώτες ειδικών δυνάμεων στην βόρεια Συρία, ωστόσο οποιαδήποτε αδικαιολόγητη ενέργεια της Τουρκίας θα είναι καταστροφική για την οικονομία της και το πολύ εύθραυστο νόμισμα της. Βοηθάμε τους Κούρδους και παρέχοντας τους όπλα και οικονομικά».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο «σημείο μηδέν» οι εμπειρογνώμονες ΗΠΑ: Αρχισαν αυτοψία στη Μαλλιά - «Στόχος να δώσουν απαντήσεις»

Στο «σημείο μηδέν» οι εμπειρογνώμονες ΗΠΑ: Αρχισαν αυτοψία στη Μαλλιά - «Στόχος να δώσουν απαντήσεις»

Αυτοψία στο "σημείο μηδέν", στην περιοχή από όπου ξεκίνησε η πυρκαγιά, δυτικά της Μαλλιάς, άρχισαν οι Αμερικανοί εμπειρογνώμονες, οι οποιοι έφθασαν στην Κύπρο κατόπιν αιτήματος του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη, για να διερευνήσουν τα αίτια της καταστροφικής πυρκαγιάς στην ορεινή Λεμεσό τον περασμένο μήνα.

BEST OF TOTHEMAONLINE