Εθνική Ελλάδας: Ατομικό και σήμερα ο Μόρας

Εθνική Ελλάδας: Ατομικό και σήμερα ο Μόρας

Η προπόνηση της Εθνικής Ελλάδας ολοκληρώθηκε με τον Βαγγέλη Μόρα να ακολουθεί για δεύτερη μέρα ατομικό πρόγραμμα.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά και υπολογίζονται από τον Σέρχιο Μαρκαριάν για το κυριακάτικο παιχνίδι με την Ουγγαρία στη Βουδαπέστη.

Ο Μόρας ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο αριστερό γαστροκνήμιο, ωστόσο παρουσίασε συμπτώματα ίωσης. Αισιόδοξο για την ετοιμότητα του αμυντικού της Βερόνα, παρουσιάζεται το ιατρικό επιτελείο της Εθνικής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυβέρνηση Μητσοτάκη για GSI: Η Κύπρος να αποσαφηνίσει την στάση της – Το έργο δεν μπορούν να το πληρώσουν μόνο οι Έλληνες φορολογούμενοι

Κυβέρνηση Μητσοτάκη για GSI: Η Κύπρος να αποσαφηνίσει την στάση της – Το έργο δεν μπορούν να το πληρώσουν μόνο οι Έλληνες φορολογούμενοι

Στο έργο «GSI» (Great Seas Interconnector), που αφορά στη σύνδεση δικτύων ηλεκτρικής ενέργειας μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου με υποθαλάσσιο καλώδιο, αναφέρθηκε μιλώντας στο ΕΡΤΝews, o αντιπρόεδρος της Ελληνικής κυβέρνησης, Κωστής Χατζηδάκης, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Κύπριου υπουργού Οικονομικών που χαρακτήρισε το έργο ως «μη βιώσιμο».

BEST OF TOTHEMAONLINE