Θέματα κοινού ενδιαφέροντος συζήτησαν Αρχιεπίσκοπος Κύπρου και Πρέσβης Σουηδίας

Θέματα κοινού ενδιαφέροντος συζήτησαν Αρχιεπίσκοπος Κύπρου και Πρέσβης Σουηδίας

Την περαιτέρω αναβάθμιση και ενδυνάμωση των σχέσεων ανάμεσα στην Εκκλησία Κύπρου και την Πρεσβεία της Σουηδίας στην Κύπρο επιβεβαίωσαν στη διάρκεια συνάντησης τους στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου, ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος και ο νέος πρέσβης, Anders Hagelberg.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αρχιεπισκοπής, κατά τη συνάντηση αυτή, η οποία είναι η πρώτη μετά την ανάληψη των νέων καθηκόντων του, ο κ. Hagelberg συζήτησε με τον Αρχιεπίσκοπο διάφορα θέματα κοινού ενδιαφέροντος, κυρίως  το εθνικό, τις εξελίξεις των τελευταίων μηνών στην Ανατολική Μεσόγειο, καθώς επίσης και την τρέχουσα πολιτική και θρησκευτική κατάσταση.
 
Ο Αρχιεπίσκοπος προσέφερε στο νέο πρέσβη της Σουηδίας μια αργυρή αναπαράσταση του ψηφιδωτού που κοσμεί το μέγα συνοδικό της Μητροπόλεως Πάφου, η οποία απεικονίζει τον εκχριστιανισμό του ανθυπάτου Σεργίου Παύλου από τους Αποστόλους Παύλο και Βαρνάβα.
 
Παρούσα στη συνάντηση ήταν και η Σάλπι Βάιντερουντ, Συντονίστρια του Διαλόγου των Θρησκευτικών Ηγετών στην Κύπρο.

ΑΠΟ: ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ευθείες βολές Λετυμπιώτη σε ΔΗΣΥ - «Ας συνεννοηθούν μεταξύ τους, η σιωπή της Αννίτας θα αποτελεί πολιτική απάντηση»

Ευθείες βολές Λετυμπιώτη σε ΔΗΣΥ - «Ας συνεννοηθούν μεταξύ τους, η σιωπή της Αννίτας θα αποτελεί πολιτική απάντηση»

Με αιχμές κατά του Δημοκρατικού Συναγερμού και του Εκπροσώπου Τύπου του κόμματος, Ονούφριου Κουλλά, τοποθετήθηκε μέσω ανάρτησής του στην πλατφόρμα Χ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, κάνοντας λόγο για απαξιωτικό πολιτικό λόγο και ζητώντας απαντήσεις από την πρόεδρο του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE