Οι φάσεις που ο Θανάσης έσβησε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι φάσεις που ο Θανάσης έσβησε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο (ΒΙΝΤΕΟ)

Το εσωτερικό διπλό των Μπακς προσέλκυσε σχεδόν 13 χιλιάδες θεατές στο Fiserv Forum του Μιλγουόκι. Η ομάδα του Γιάννη ηττήθηκε (97-95) στις λεπτομέρειες, ο Greek Freak πέτυχε 29 πόντους και ήταν εκπληκτικός, ωστόσο είδε και την άλλη όψη του νομίσματος όταν απέναντί του βρέθηκε ο μεγάλος αδελφός του, ο Θανάσης που τον μάρκαρε με τρομερά αποτελέσματα.

Σε δύο φάσεις στο πρώτο μέρος, ο Θανάσης «έσβησε» τον MVP της περσινής σεζόν, με το κοινό να τον αποθεώνει για την μαχητικότητα, το πείσμα και την ενέργειά του στο πίσω μέρος του γηπέδου. Ο Γιάννης τα βρήκε σκούρα, σίγουρα όμως τέτοιες στιγμές θα είναι πλέον συχνές στις προπονήσεις και θα βοηθήσουν τον ηγέτη αυτής της ομάδας να βελτιωθεί και να είναι ακόμη πιο έτοιμος για να οδηγήσει τους Μπακς σε ένα πρωτάθλημα.

Δείτε τις δύο φάσεις με πρωταγωνιστές του Αντετοκούνμπο:

 

Πηγή: www.sport24.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE