ΛΕΜΕΣΟΣ - ΕΜΠΡΗΣΜΟΣ: Σύλληψη 22χρονου ένα μήνα μετά

ΛΕΜΕΣΟΣ - ΕΜΠΡΗΣΜΟΣ: Σύλληψη 22χρονου ένα μήνα μετά

Στη σύλληψη 22χρονου προχώρησαν μέλη της Αστυνομίας στην Λεμεσό, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας εμπρησμού αυτοκινήτου, που διαπράχθηκε τον περασμένο Σεπτέμβρη, 2019.

Εναντίον του 22χρονου, προέκυψε μαρτυρία κατά τη διάρκεια της εξέτασης της υπόθεσης.

Αφού εξασφαλίστηκε Δικαστικό ένταλμα σύλληψής του, αυτός συνελήφθη λίγο μετά τις 8.00 το βράδυ της Δευτέρας (7/10) και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η απόπειρα εμπρησμού διαπράχθηκε τα ξημερώματα στις 6 Σεπτεμβρίου, ενώ το όχημα βρισκόταν σταθμευμένο σε πεζοδρόμιο στην Λεμεσό.

Γύρω στις 5.00 τα ξημερώματα η ιδιοκτήτρια του οχήματος αντιλήφθηκε ότι αυτό ήταν περιλουσμένο με εύφλεκτη ύλη και προχώρησε σε σχετική καταγγελία στην Αστυνομία.

Από τις εξετάσεις που έγιναν στη σκηνή από μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας διαπιστώθηκε ότι είχε γίνει προσπάθεια να τεθεί πυρκαγιά στο αυτοκίνητο.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Απειλητικό SMS εναντίον του ΠτΔ: Καταζητείται ένα πρόσωπο από τις Αρχές - Τα αδικήματα που διερευνώνται

Απειλητικό SMS εναντίον του ΠτΔ: Καταζητείται ένα πρόσωπο από τις Αρχές - Τα αδικήματα που διερευνώνται

Από την πρώτη στιγμή που δέχθηκε απειλητικό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ξεκίνησε συντονισμένα η διερεύνηση της απειλής και ως αποτέλεσμα εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον συγκεκριμένου προσώπου.

BEST OF TOTHEMAONLINE

ΑΠΟΕΛ: Πίεση!

ΑΠΟΕΛ: Πίεση!