Τόσα έδωσε ο Μαρινάκης για να «κλείσει» τον Ιωάννη Κωστή από τη Νέα Σαλαμίνα – Φέτος θα αγωνίζεται ως δανεικός

Τόσα έδωσε ο Μαρινάκης για να «κλείσει» τον Ιωάννη Κωστή από τη Νέα Σαλαμίνα – Φέτος θα αγωνίζεται ως δανεικός

«Πολλές φορές τα μεγαλύτερα μεταγραφικά σίριαλ προκύπτουν εκεί που δεν το περιμένει κανείς. Αν δηλαδή έλεγες κάποιος πως η μεταγραφή ενός 19χρονου Κύπριου από τη Νέα Σαλαμίνα στον Ολυμπιακό θα έπαιρνε διαστάσεις… σαπουνόπερας, δύσκολα θα γίνονταν πιστευτός», αναφέρει η ελλαδική ιστοσελίδα sportdog.gr και προσθέτει:

«Και όμως. Το καλοκαίρι, οι «ερυθρόλευκοι» έχοντας συμφωνήσει με τον Ιωάννη Κωστή (περί ου ο λόγος) τον έφεραν στην Αθήνα μαζί με τον λαλίστατο μάνατζερ του προκειμένου να υπογράψει όταν έδινε το ok η διοίκηση του Κυπριακού συλλόγου.

Αρχικά φυσικά, υπήρχε (διαφορετικά δεν θα γίνονταν το ταξίδι), ωστόσο η υπόθεση κόλλησε, αφού στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Νέας Σαλαμίνας δεν έγινε τελικά δεκτή η πρόταση του Ολυμπιακού, με τον Κυπριακό σύλλογο να αξιώνει και περισσότερα χρήματα και διαφορετική καταβολή τους.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν το δέχτηκαν, δεν προχώρησαν στο deal, χωρίς μάλιστα να κρύψουν και τον εκνευρισμό τους για τον τρόπο που οι παράγοντες της Νέας Σαλαμίνας χειρίστηκαν την υπόθεση.

Κανείς όμως και τότε δεν απέκλειε την πιθανότητα επιστροφής του Ολυμπιακού για τον ήδη διεθνή με την Κύπρο μέσο.

Όπερ και εγένετο, αφού από χτες έχει διαρρεύσει η πληροφορία πως ο Ολυμπιακός επανήλθε, καταθέτοντας νέα βελτιωμένη πρόταση στη Νέα Σαλαμίνα.

Πρόταση που αγγίζει τις 500.000 ευρώ (με καταβολή σε τρεις δόσεις, όπως υποστηρίζουν τα Κυπριακά media), ποσό που εξ αρχής ήταν το ζητούμενο του Κυπριακού συλλόγου. Πλέον, απομένει η απάντηση, η οποία προεξοφλείται ως θετική (ανεξαρτήτως του τι έχει προηγηθεί) και που αν όντως είναι θα ντύσει τον Κωστή στα «ερυθρόλευκα», παρότι ο νεαρός μέσος θα παραμείνει δεδομένα ως το τέλος της σεζόν (ως δανεικός από τον Ολυμπιακό) στη Νέα Σαλαμίνα».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE