Σήκωσε μανίκια η Εθνική Ελλάδας ενόψει Ιταλίας και Βοσνίας – Νέα πρόσωπα, τραυματισμοί και… μία αλλαγή

Σήκωσε μανίκια η Εθνική Ελλάδας ενόψει Ιταλίας και Βοσνίας – Νέα πρόσωπα, τραυματισμοί και… μία αλλαγή

Ο Κώστας Τσιμίκας αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και για αυτό αντικαταστάθηκε από τον Λεονάρντο Κούτρη, για τις αναμετρήσεις με Ιταλία και Βοσνία.

Με μία αλλαγή άρχισε η Εθνική μας ομάδα την προετοιμασία της για τα δύο παιχνίδια με Ιταλία και Βοσνία στις 12 και 15 Οκτωβρίου αντίστοιχα στα πλαίσια των προκριματικών του Euro 2020.

O Κώστας Τσιμίκας αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού και τη θέση του πήρε ένας άλλος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, ο Λεονάρντο Κούτρης.

Σήμερα συγκεντρώθηκαν για πρώτη φορά οι διεθνείς εν όψει των αναμετρήσεων του Σαββάτου και της Τρίτης.

Τα βλέμματα έπεσαν στα νέα πρόσωπα, Χατζηδιάκο και Διούδη ενώ ο Βασίλης Λαμπρόπουλος επέστρεψε μετά από καιρό.

Τόσο ο Μιχάλης Μπακάκης αλλά και ο Δημήτρης Γιαννούλης ένιωσαν ενοχλήσεις και η κατάστασή τους θα επανεκτιμηθεί αύριο, για τις δύο αναμετρήσεις με Ιταλία στη Ρώμη και Βοσνία στο ΟΑΚΑ.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

Υπάρχει παράθυρο ευκαιρίας για το Κυπριακό μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο  Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας ότι γίνεται μια προσπάθεια ως πρώτο βήμα για επανέναρξη των συνομιλιών που θα οδηγήσουν σε ένα τελικό αποτέλεσμα και επισημαίνοντας πως δεν μπορούμε να συζητούμε επ’ άπειρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE