Βρετανικές Βάσεις: Το καθεστώς τους δεν τίθεται προς διαπραγμάτευση δήλωσε ο Βρετανός υφυπουργός Άμυνας
Το καθεστώς των βρετανικών στρατιωτικών βάσεων στην Κύπρο δεν τίθεται προς διαπραγμάτευση, δήλωσε ο Βρετανός υφυπουργός Άμυνας.

Τελώντας τα εγκαίνια έκθεσης φωτογραφίας, την πρώτη ημέρα έναρξης του φετινού FotoFestival, ο κ. Συλλούρης είπε πως τα έργα των μελών των τριών Φωτογραφικών Ομίλων είναι πραγματικά εξαιρετικά έργα τέχνης, που αποτυπώνουν την πραγματικότητα γύρω μας, χρησιμοποιώντας τρία και μόνο εργαλεία: τη φωτογραφική μηχανή, ένα ιδιαίτερα παρατηρητικό μάτι και ένα ταλαντούχο, δημιουργικό και υπομονετικό μυαλό, που και επί ώρες μπορεί να περιμένει τη μοναδική χρονική στιγμή που θα αξίζει να αποτυπωθεί.
Ο Πρόεδρος της Βουλής ανέφερε ακόμα πως η προσδοκία όλων, είναι το FotoFestival να καταστεί θεσμός και να αποτελέσει μία πολιτιστική ομπρέλα, κάτω από την οποία θα καλλιεργείται η φωτογραφική κουλτούρα, η φωτογραφική έκφραση και δημιουργικότητα.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




