Το ντεζαβού του Πάμπου Χριστοδούλου και το… ΞΕΜΑΤΙΑΣΜΑ

Το ντεζαβού του Πάμπου Χριστοδούλου και το… ΞΕΜΑΤΙΑΣΜΑ

Ενώ ο Πάμπος Χριστοδούλου έχει φτιάξει ένα αξιόμαχο και δυνατό σύνολο τη φετινή σεζόν (2019-2020), μέχρι στιγμής η… τύχη γυρίζει την πλάτη στην ομάδα του, αφού σε τέσσερις αγώνες συγκέντρωσε μόλις δύο πόντους, παρότι άξιζε περισσότερους και βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας!

Ουσιαστικά, ο Κύπριος  τεχνικός βιώνει ένα προσωπικό… ντεζαβού, αφού και την περίοδο 2010-2011, για όσο διάστημα έμεινε στον Ολυμπιακό (πριν την… «επεισοδιακή» αποχώρηση του και τις υπογραφές με την ΑΕΛ), η ομάδα του και τότε έπαιζε καλό ποδόσφαιρο και κέρδιζε τις εντυπώσεις, αλλά σε αρκετά παιχνίδια στο πρωτάθλημα η… γκαντεμιά ήταν παροιμιώδης, ενώ στο θεσμό του κυπέλλου αποκλείστηκε από τον Απόλλωνα με «μυθιστορηματικό» τρόπο!

Μένει να δούμε για πόσο ακόμα θα συνεχιστεί αυτή η κατάσταση και πότε θα καταφέρει και ΑΝ, να «γυρίσει το χαρτί» ο Πάμπος Χριστοδούλου ο οποίος καλού κακού, ας κάνει και ένα… ξεμάτιασμα όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αποκαλύψεις ενώπιον Δικαστηρίου: Ο ρόλος του 31χρονου στον φόνο Δημοσθένους

Αποκαλύψεις ενώπιον Δικαστηρίου: Ο ρόλος του 31χρονου στον φόνο Δημοσθένους

Την σύνδεση του 31χρονο Ελλαδίτη ομογενή από τη Γεωργία με τις πινακίδες του κλοπιμαίου οχήματος που χρησιμοποιήθηκε στην υπόθεση δολοφονίας του Σταύρου Δημοσθένους, παρουσίασε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού ο ανακριτής της υπόθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE