Αποκάλυψε ενδιαφέρον από τον ΑΠΟΕΛ, ενώ είχε γραφτεί το όνομα του για την Ομόνοια!

Αποκάλυψε ενδιαφέρον από τον ΑΠΟΕΛ, ενώ είχε γραφτεί το όνομα του για την Ομόνοια!

Το όνομα του 30χρονου Ολλανδού αριστερού μπακ, Αλεξάντερ Μπούτνερ, ο οποίος κάποτε φόρεσε και τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, απασχόλησε το περασμένο καλοκαίρι το ρεπορτάζ της Ομόνοιας, η οποία πάντως επίσημα, ούτε επιβεβαίωσε, αλλά ούτε και διέψευσε τις πληροφορίες που είδαν το φως τη δημοσιότητας.

Ο Μπούτνερ λοιπόν, ο οποίος αυτή την περίοδο είναι… άνεργος, παραχώρησε συνέντευξη στην Ολλανδική ιστοσελίδα «www.gelderlander.nl», όπου ανάμεσα σε άλλα, αποκάλυψε ότι το περασμένο καλοκαίρι είχε ενδιαφερθεί μεν μία Κυπριακή ομάδα, αλλά αυτή ήταν ο ΑΠΟΕΛ!

Συγκεκριμένα είπε:

«Υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον για εμένα αυτό το καλοκαίρι. Η Φίτεσε ήθελε να με κρατήσει και μου έκανε πρόταση για τρία χρόνια, αλλά δεν συμφωνήσαμε. Η Μπεσίκτας έδωσε μία συγκεκριμένη προσφορά, αλλά το deal «χάλασε» την τελευταία στιγμή. Τότε υπήρξε ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες, όπως η Φενέρμπαχτσε, ο ΑΠΟΕΛ, η ΣΠΑΛ, η Σέλτικ και ο ΠΑΟΚ»!

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό δημοσίευμα…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρουσίασε συγκεκριμένη πρόταση στον Στάρμερ για τις βάσεις - «Δεν θα χρησιμοποιηθούν σε επιθετικές επιχειρήσεις»

ΠτΔ: Παρουσίασε συγκεκριμένη πρόταση στον Στάρμερ για τις βάσεις - «Δεν θα χρησιμοποιηθούν σε επιθετικές επιχειρήσεις»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε σήμερα μακρά τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου, κατόπιν πρωτοβουλίας του τελευταίου, στο πλαίσιο των τακτικών επαφών των δύο ηγετών επι των γεωπολιτικών εξελίξεων στην ευρύτερη περιοχή.

BEST OF TOTHEMAONLINE