Απαράδεκτο! Τι γίνεται στο Facebook με τους Ισλαμιστές και τον συγκυβερνήτη του μοιραίου αεροπλάνου;

Απαράδεκτο! Τι γίνεται στο Facebook με τους Ισλαμιστές και τον συγκυβερνήτη του μοιραίου αεροπλάνου;

Προσπάθεια σύγχυσης ή πραγματικά γεγονότα;

Δεν πρόλαβαν να περάσουν λίγα λεπτά από τις ανακοινώσεις του εισαγγελέα της Μασσαλίας πως ο συγκυβερνήτης ήταν αυτός που έριξε το μοιραίο Airbus στις γαλλικές Αλπεις και φανατικοί ισλαμιστές δημιούργησαν σελίδα στο facebook χαρακτηρίζοντας τον ήρωα, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Συγκεκριμένα μέσα σε ελάχιστο χρόνο ανέβηκε στα γαλλικά στο facebook η σελίδα «Soutien à Andreas Lubitz, héro de l'Etat Islamique» δηλαδή «Υποστηρίζουμε τον Andreas Lubitz, ήρωας του Ισλαμικού Κράτους».

Υπενθυμίζεται πάντως ότι ο εισαγγελέας έχει απορρίψει το ενδεχόμενο της τρομοκρατικής ενέργειας.

Προσπάθεια σύγχυσης ή πραγματικά γεγονότα; 

Πληροφορίες από iefimerida.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Αυτός είναι! O 28χρονος συγκυβερνήτης που σκότωσε τους 150 του Airbus στις Άλπεις (Φωτό)

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ενίσχυση της οικονομικής διπλωματίας: Οι επαφές του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις ΗΠΑ φέρνουν καρπούς

Ενίσχυση της οικονομικής διπλωματίας: Οι επαφές του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις ΗΠΑ φέρνουν καρπούς

Η πρόσφατη επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής αποτελεί σημαντικό σταθμό στην προσπάθεια της Κύπρου να ενισχύσει το διεθνές της προφίλ ως αξιόπιστος επενδυτικός προορισμός. Με έμφαση στην οικονομική διπλωματία, ο Πρόεδρος πραγματοποίησε σειρά στοχευμένων επαφών σε τρεις πολιτείες, στοχεύοντας στην προσέλκυση επενδύσεων και την ενίσχυση της εξωστρέφειας της κυπριακής οικονομίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE