ΦΑΝΟΥΡΙΟΣ: Πήρε θέση για το πέναλτι και όχι μόνο – «Ήταν δύο τα λάθη…»

ΦΑΝΟΥΡΙΟΣ: Πήρε θέση για το πέναλτι και όχι μόνο – «Ήταν δύο τα λάθη…»

Ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, με δηλώσεις του στον Super Sport fm 104.0 δήλωσε μεταξύ άλλων πως ο Ολυμπιακός είχε πέναλτι, ενώ μίλησε και για την επιστροφή Αυγουστή.

Αναλυτικά: 

«Ήταν δύο τα λάθη. Η αποβολή του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού με δεύτερη κάρτα και το πέναλτι που ζήτησε ο Ολυμπιακός. Δεν κρυβόμαστε. Ήταν παράβαση που δεν σφυρίχτηκε. Εμείς δεν μάθαμε να ευνοούμε για να καλύπτουμε τα νώτα μας. Αν πάρουμε σφύριγμα και ευνοεί άλλη ομάδα θα το πούμε. Εμείς θέλουμε το 50-50 όπως αρμόζει σε όλους. Αν θέλουμε να βρίσκουμε το δίκαιο μας όταν αδικούμαστε πρέπει να βλέπουμε και το δίκαιο του αντιπάλου. Επί της ευκαιρίας να συγχαρώ τον Ολυμπιακό, έφτιαξε μια πολύ καλή ομάδα ο κ. Χριστοδούλου».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Η επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, την περασμένη εβδομάδα, δεν άλλαξε το Κυπριακό. Άλλαξε, όμως, τη διαδικασία με την οποία επιχειρεί να το επαναφέρει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Και αυτό, ίσως είναι το σημαντικότερο συμπέρασμα πίσω από τις δηλώσεις του, τις οποίες κυβέρνηση και αντιπολίτευση έσπευσαν να ερμηνεύσουν, μέσα από το δικό τους πολιτικό πρίσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE