ΚΥΠΡΟΣ

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας για τις συλλήψεις

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας για τις συλλήψεις

Για τις δύο συλλήψεις που έγιναν σήμερα και αφορούν βομβιστικές υποθέσεις εναντίον διαιτητών, μίλησε στο Super Sport FM ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης.

Αρχικά είπε: «Προχωρήσαμε στη σύλληψη δύο προσώπων ως ύποπτοι για την υπόθεση. Είχε αναλάβει την ευθύνη συγκεκριμένη οργάνωση και υπάρχει κατηγορία προς διάπραξη κακουργήματος. Έχουν συλληφθεί δύο πρόσωπα από τη Λευκωσία. Στην έρευνα στην κατοικία του πρώτου βρέθηκε φωτοαντίγραφο της προκήρυξης και στην οικία του δεύτερου κάποια άλλα τεκμήρια όπως καπνογόνο σπρέι».

Για τα επόμενα βήματα σχετικά με τους δύο συλληφθέντες:

«Εκκρεμεί αυτή την ώρα στο δικαστήριο η διαδικασία περαιτέρω κράτησης τους. Είναι μια σημαντική εξέλιξη στην υπό διερεύνηση σοβαρή υπόθεση. Προχωρούμε τις εξετάσεις μας. Έπρεπε να εξασφαλιστεί η μαρτυρία για τις ενδείξεις που υπήρχαν Οφείλαμε και οφείλουμε σαν ανακριτική αρχή να διερευνήσουμε πλήρως την όλη υπόθεση».

Για το κατά πόσο εμπλέκονται και άλλα άτομα:

«Δεν υπάρχει κάτι μέχρι στιγμής Θα εξαρτηθεί από την πορεία των ερευνών»

Όσον αφορά το που βρίσκεται η υπόθεση με τις καταγγελίες Παναγή:

«Δεν υπάρχει κάτι νεότερο. Κατά καιρούς ανακαινίζεται το όλο θέμα και όταν θα υπάρχει κάτι που μπορούμε να πούμε, οποιοδήποτε και να είναι το αποτέλεσμα θα το πράξουμε για να γνωρίζει και η κοινή γνώμη». 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top