Τα αρχικά συμπεράσματα του Ερμή (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Τα αρχικά συμπεράσματα του Ερμή (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Ερμής με την οποία αναφέρει τα αρχικά συμπεράσματα μετά τη νίκη της ομάδας, επί του Διγενή Μόρφου με 1-0.

Αναλυτικά:

«Αρχικά Συμπεράσματα:

Η ΑΝΔΡΙΚΉ μας Ομάδα σήμερα νίκησε 1-0 εκτός έδρας τον Διγενή Μόρφου για την 2η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β Κατηγορίας.
Τα συμπεράσματα που βγαίνουν μετά και από ΑΥΤΌ ΤΟ μάτς για την ομάδα μας είναι απόλυτα θετικά:
1.ΞΕΠΈΡΑΣΕ ΤΟΝ ΣΚΌΠΕΛΟ ΤΩΝ 2 ΣΥΝΕΧΌΜΕΝΩΝ ΑΡΧΙΚΩΝ ΕΚΤΟΣ ΈΔΡΑΣ ΑΓΩΝΩΝ ΜΕ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ 4 ΒΑΘΜΟΎΣ.!!
2.ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ Η ΟΜΑΔΑ
ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΠΟΙΌΤΗΤΑ ΤΗΣ, ΜΟΝΤΑΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΣΤΕΛΕΧΩΘΗΚΕ ΣΕ ΌΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΈΝ!!
ΑΥΤΌ ΕΊΝΑΙ ΈΝΑ ΘΕΤΙΚΌ ΠΡΌΣΗΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΌ ΜΑΣ ΤΕΑΜ!!
3.ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΚΩΝ ΠΑΙΚΤΏΝ ΉΔΗ ΕΔΕΙΞΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΆΜΕΣΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ(ΙΔΙΩΣ ΟΙ ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΙΟΣ).!!
4.Ο ΠΑΡΝΤΟ ΔΕΊΧΝΕΙ ΌΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΈΣ ΤΟΥ ΓΗΠΈΔΟΥ!!

ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΑΣ ΠΗΓΑΖΟΥΝ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΈΧΕΙΑ ΤΟΥ ΔΥΣΚΟΛΟΥ ΑΥΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΉΜΑΤΟΣ!!»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πολιτικός σεισμός μετά το πόρισμα για το «Κράτος Μαφία» — «Δεν υπάρχει πλέον επιστροφή», διαμηνύει ο Μακάριος Δρουσιώτης

Πολιτικός σεισμός μετά το πόρισμα για το «Κράτος Μαφία» — «Δεν υπάρχει πλέον επιστροφή», διαμηνύει ο Μακάριος Δρουσιώτης

Τσουνάμι αντιδράσεων προκάλεσε η δημοσιοποίηση του πορίσματος της Αρχής Κατά της Διαφθοράς για τις καταγγελίες του δημοσιογράφου Μακάριου Δρουσιώτη και όλα όσα αναφέρει στο βιβλίο του «Κράτος Μαφία».

BEST OF TOTHEMAONLINE