«Δεν πρέπει να επηρεάσουν τα παιχνίδια των μάνατζερ»

«Δεν πρέπει να επηρεάσουν τα παιχνίδια των μάνατζερ»

Με ανακοίνωση της η ΑΕΛ ζητά από τον κόσμο να μην δίνει σημασία σε διάφορα μεταγραφικά σενάρια που κυκλοφορούν.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΤΔ καλεί τους απανταχού φίλους της ομάδας μας ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ με μεταγραφικά δημοσιεύματα και ζητήματα, όσο η ομάδα μας είναι στο θεσμό του κυπέλλου. Τα παιχνίδια των μάνατζερ δεν πρέπει να επηρεάσουν σε καμία περίπτωση την ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια της ΑΕΛ.

Πρέπει όλοι μαζί να προστατέψουμε την ομάδα μας και να την στείλουμε στους ημιτελικούς αγώνες με την ΑΕΚ Λάρνακας ήρεμη και χωρίς οποιουδήποτε είδους προβλήματα.

Οι φίλοι της ομάδας μας πρέπει να είναι σίγουροι και να νιώθουν ασφαλείς, ότι μετά το πέρας των υποχρεώσεων της ομάδας μας θα γίνουν όλες οι απαραίτητες κινήσεις σε ότι αφορά στα μεταγραφικά.

Η ΑΕΛ ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται να ασχοληθεί και να σχολιάσει οποιαδήποτε δημοσιεύματα αφορούν μεταγραφικά ζητήματα».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Στη σκιά των χαμηλών προσδοκιών, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Κυπριακού, συναντώνται σήμερα στις 16:00 στη νεκρή ζώνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό τετ α τετ των δύο ανδρών, μετά την πρόσφατη παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο και ως εκ τούτου, η πολιτική σημασία της συνάντησης, είναι μεγαλύτερη από τα άμεσα αποτελέσματα, που σήμερα θεωρείται πιθανό να παραχθούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE