ΚΥΠΡΟΣ: Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο – Έκλεισε η μία λωρίδα

ΚΥΠΡΟΣ: Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο – Έκλεισε η μία λωρίδα

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 14:00 το μεσημέρι της Κυριακής (6/10) στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λόγω του τροχαίου από το οποίο υπήρξαν μόνο υλικές ζημιές,  έχει κλείσει η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας στον αυτοκινητόδρομο Λ/σου – Λ/σιας, με κατεύθυνση τη Λ/σια, στο σημείο του Monte Caputo.

Οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των επί καθήκοντι αστυνομικών.

*φώτο αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE