ΠΑΦΟΣ: Φωτιά κινητοποίησε το Τμ. Δασών - Τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο

ΠΑΦΟΣ: Φωτιά κινητοποίησε το Τμ. Δασών -  Τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε δασική πυρκαγιά που ξέσπασε την Κυριακή 6/10 κοντά στο Λατσί, στην Πόλη Χρυσοχούς της Επαρχίας Πάφου .


Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 10:10  στην τοποθεσία «Κοτσινόκαμπος», κοντά στο Λατσί, στην Πόλη Χρυσοχούς, της Επαρχίας Πάφου.

Η πυρκαγιά τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο στις 11:40, αφού κατέκαψε περίπου ένα εκτάριο χαμηλής άγριας βλάστησης και αποκαλάμες.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς εργάστηκαν τρία άτομα του Τμήματος Δασών με ένα πυροσβεστικό όχημα και δύο άτομα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με ένα πυροσβεστικό όχημα.

Τα αίτια πρόκλησής της διερευνώνται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο «σημείο μηδέν» οι εμπειρογνώμονες ΗΠΑ: Αρχισαν αυτοψία στη Μαλλιά - «Στόχος να δώσουν απαντήσεις»

Στο «σημείο μηδέν» οι εμπειρογνώμονες ΗΠΑ: Αρχισαν αυτοψία στη Μαλλιά - «Στόχος να δώσουν απαντήσεις»

Αυτοψία στο "σημείο μηδέν", στην περιοχή από όπου ξεκίνησε η πυρκαγιά, δυτικά της Μαλλιάς, άρχισαν οι Αμερικανοί εμπειρογνώμονες, οι οποιοι έφθασαν στην Κύπρο κατόπιν αιτήματος του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη, για να διερευνήσουν τα αίτια της καταστροφικής πυρκαγιάς στην ορεινή Λεμεσό τον περασμένο μήνα.

BEST OF TOTHEMAONLINE