40χρονος πυροβόλησε την πρώην του και τον άνδρα που την συνόδευε

40χρονος πυροβόλησε την πρώην του και τον άνδρα που την συνόδευε

Ένας άνδρας σκοτώθηκε και μια γυναίκα τραυματίστηκε σε μια ένοπλη επίθεση που σημειώθηκε στην πόλη Αλαβούς, στην κεντρική δυτική Φινλανδία την Παρασκευή (4/10) το βράδυ, μετέδωσαν το Σάββατο 5/10 τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Ο ύποπτος δράστης, ένας άνδρας κοντά 40χρονών, πυροβόλησε την πρώην του γυναίκα και τον άνδρα που τη συνόδευε. Ο τελευταίος πέθανε και η γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά.

Ο δράστης συνελήφθη και η αστυνομία τόνισε στην φινλανδική εφημερίδα Pohjalainen ότι το πιστόλι που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση είχε αποκτηθεί παράνομα.

Στο σημείο της επίθεσης βρίσκονταν και άλλοι άνθρωποι, αλλά κανένας δεν έγινε στόχος του δράστη. Η αστυνομία ερευνά το περιστατικό ως μια δολοφονία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρουσίασε συγκεκριμένη πρόταση στον Στάρμερ για τις βάσεις - «Δεν θα χρησιμοποιηθούν σε επιθετικές επιχειρήσεις»

ΠτΔ: Παρουσίασε συγκεκριμένη πρόταση στον Στάρμερ για τις βάσεις - «Δεν θα χρησιμοποιηθούν σε επιθετικές επιχειρήσεις»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε σήμερα μακρά τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου, κατόπιν πρωτοβουλίας του τελευταίου, στο πλαίσιο των τακτικών επαφών των δύο ηγετών επι των γεωπολιτικών εξελίξεων στην ευρύτερη περιοχή.

BEST OF TOTHEMAONLINE