Απόλλωνας – Ολυμπιακός: Η επιστροφή Σωφρόνη και η έκπληξη!

Απόλλωνας – Ολυμπιακός: Η επιστροφή Σωφρόνη και η έκπληξη!

Ο Απόλλωνας φιλοξενεί τον Ολυμπιακό στο Τσίρειο, στην επιστροφή του Σωφρόνη Αυγουστή, σε ένα παιχνίδι, που κρύβει παγίδες, αν η ομάδα της Λεμεσού δεν παρουσιαστεί σοβαρή, διότι όπως έδειξε η ομάδα του Πάμπου Χριστοδούλου μπορεί να σου κάνει τη ζημιά.

Οι κυανόλευκοι, έχουν άλλη ψυχολογία, καθώς ο Αυγουστή, θα καθίσει εκ νέου στον πάγκο της ομάδας, και όλοι το ήθελαν αυτό. Ο Κύπριος προπονητής, ξέρει πολύ καλά, πως χρίζει ιδιαίτερης προσοχής το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Επίσης, γνωρίζει πως, μια νίκη θα φέρει την κατάλληλη ηρεμία, και στη διακοπή θα δουλέψει ακόμα περισσότερα πράγματα. Πρέπει, πρώτα από όλα όμως, ο Απόλλωνας να παρουσιαστεί σοβαρός και έτοιμος για να πάρει  το τρίποντο – αντίδραση.

Από την άλλη, ο Ολυμπιακός, πάει στο Τσίρειο, χωρίς άγχος, αλλά για να παλέψει και ότι βγει χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα… παραδώσει τα όπλα. Θα προσπαθήσει να κάνει την έκπληξη και να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από τη Λεμεσό. Ο Πάμπος Χριστοδούλου, ετοίμασε κατάλληλα την ομάδα του, και φάνηκε πως θα είναι σκληρό καρύδι φέτος. Η ομάδα του Τακτακαλά, «κουβαλά» μαζί της, την πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στην ΑΕΚ και τον βαθμό που πήρε, και θέλει να χτίσει σε αυτό, έχοντας… οδηγό την προηγούμενη αγωνιστική.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ : Θα θέσει ζήτημα για τους 5 Ε/κ στον ΓΓ του Συμβουλίου της Ευρώπης - Το μήνυμα του στον Λευκό Οίκο

ΠτΔ : Θα θέσει ζήτημα για τους 5 Ε/κ στον ΓΓ του Συμβουλίου της Ευρώπης - Το μήνυμα του στον Λευκό Οίκο

Οι προσπάθειες μας σε σχέση με το θέμα της παράνομης κράτησης πέντε Ελληνοκυπρίων στα κατεχόμενα επικεντρώνονται προς την κατεύθυνση της Τουρκίας, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.