ΞΑΦΝΙΑΣΕ ο Μπεργκ – Το κάνει πρώτη φορά φέτος με Πάφο!

ΞΑΦΝΙΑΣΕ ο Μπεργκ – Το κάνει πρώτη φορά φέτος με Πάφο!

Ο προπονητής της Ομόνοιας, Χέννινγκ Μπεργκ, με την αρχική ενδεκάδα που έχει παρατάξει στο «Στέλιος Κυριακίδης» για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Πάφο FC για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας… ξαφνιάζει.

Ο Γερμανός τεχνικός της Ομόνοιας για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα δίνει φανέλα βασικού στον Μίκου.

Επίσης, για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα ο Μπεργκ ξεκινάει με δύο στράικερ το παιχνίδι, Μίκου και Νταρμπισάιρ.

Διαβάστε: 

Η αρχική ενδεκάδα Μπεργκ απέναντι στην Πάφο FC (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για αναβάθμιση από Scope: «Συνεχίζουμε με την ίδια υπευθυνότητα» - Εξαιρετικά ισχυρή δημοσιονομική επίδοση τα τελευταία έτη

ΠτΔ για αναβάθμιση από Scope: «Συνεχίζουμε με την ίδια υπευθυνότητα» - Εξαιρετικά ισχυρή δημοσιονομική επίδοση τα τελευταία έτη

Σε αναβάθμιση της μακροπρόθεσμης πιστοληπτικής ικανότητας της Κύπρου προχώρησε ο γερμανικός οίκος αξιολόγησης Scope Ratings, ανεβάζοντας τη βαθμολογία σε A από A-, ενώ παράλληλα αναθεώρησε το outlook σε σταθερό (από θετικό).

BEST OF TOTHEMAONLINE